-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
PuMbA
titán
Megjegyzem, én is olvastam anno az első Ryzen széria döcögős indulásáról (pl. nagy memória gondok) és azért is vártam eddig, mert lassan jön a Socket AM5 / DDR5, szóval az Socket AM4 végjátékára már betonstabilnak kell lennie a rendszernek.
Egy jelenlegi Intel alaplapba se lehet 16 magos procit tenni, ha 6 év múlva például azt szeretnék. Ezért döntöttem a B550 mellett, ami a legújabb és valószínűleg legutolsó chipset és a Zen 3 mellett, ami az utolsó architektúra lesz AM4-re. Elvileg még lesz egy refresh belőle.
Aktív témák
- Epic Games
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest