-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Mivel a megjelenesnel nem volt keszlet en alapbol 700 eurot adtam erte ha megveszed az egesz gepet a bolti aran nagyon szivesen eladom ezt az amd kutyafost es veszek belole inkabb intelt 14nm ren ami megalazza hamarosan az amdt es nincsenek gyerekbetegsegei hogy nem megy x watton meg szagat az eger,meg nincs leoptimalizalva a jatekra azt fixekre kell varni napokat meg heteket kesz vicc. Amugy meg 12 mag 45 w ha nem megy minek raktak be a biosba? Gobdolom csak viccnek erdekes intelnel miert mukodik ? Az a baj hogy leirom a velemenyem es az eszrevetelem es egybol belemalnak paran vegyek ipadot meg ezt meg azt meg nem lehet meg ezert meg azert van.
Roviden foglaljuk ossze az intel lehet technologialiag levan maradva meg lehet egy kazán ,de nagyon sok mindenben még mindig előrébb jár és stabilabb jobban optimalizáltabb nagyon sok téren. Pl intel gepet osszeraksz inditod xmp be azt minden popec. Amd nel ugyan ez csak szagat az eger a memoria lassabb ,a jatekoknál várod a fixet a fogyasztáson meg hiaba akarsz sporolni nem tudsz.. Az eladas már soron van és ahogy korábban mondtam az életbe nem veszek még 1 ilyen taliga vöröset. Régen athlon korszakba megfogadtam most kapot egy esélyt de nem változott semmi.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest