- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
-Gabesz- #2266 üzenetére
Nem vitát akartam generálni csak tényeket. Túlzásokba ne essünk egyik oldalon sem.
A linkelt vidiben OC-s 5800x és az Oc-s 10900k tekintetében 10-ből 7 gamét az intel hoz, 3-at az AMD,(nem is írtam jól előző posztban) szóval az 5600x "agyonver mindent" témát szerintem hanyagoljuk. Korábban raktam fel 5600x oc vs 10700k oc videót is, ott is kiegyenlített eredmények jöttek. Persze tudom sok múlik a ramon, időzítés, sebesség, hány oldalas, stb. itt 2x16 giga volt azonos beállításokkal.
Fogyasztás tekintetében sem olyan drasztikus a helyzet, mert a fenti videóban is nyomon lehet követni a procik aktuális fogyasztását, 30-35w többlet van az intelnél, ami +2 mag tekintetében nem olyan vészes, hogy kígyót-békát kiáltsak rá.
A 10. gen. intel kevésbé kazán, mint a 7.8.9. genek.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest