- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
-Gabesz- #2266 üzenetére
Nem vitát akartam generálni csak tényeket. Túlzásokba ne essünk egyik oldalon sem.
A linkelt vidiben OC-s 5800x és az Oc-s 10900k tekintetében 10-ből 7 gamét az intel hoz, 3-at az AMD,(nem is írtam jól előző posztban) szóval az 5600x "agyonver mindent" témát szerintem hanyagoljuk. Korábban raktam fel 5600x oc vs 10700k oc videót is, ott is kiegyenlített eredmények jöttek. Persze tudom sok múlik a ramon, időzítés, sebesség, hány oldalas, stb. itt 2x16 giga volt azonos beállításokkal.
Fogyasztás tekintetében sem olyan drasztikus a helyzet, mert a fenti videóban is nyomon lehet követni a procik aktuális fogyasztását, 30-35w többlet van az intelnél, ami +2 mag tekintetében nem olyan vészes, hogy kígyót-békát kiáltsak rá.
A 10. gen. intel kevésbé kazán, mint a 7.8.9. genek.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest