Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• koko52

nagyúr

válasz Frozen #2144 üzenetére

Van nálad egy bug vagy beállítás hiba ezért szer az AMD. Ok. Ha általános lenne amit írsz, akkor miért nincs ezzel tele a jutub és a nagy tesztelők (sok fizetett inteles) miért nem említik sehol? Szerintem előbb derítsd ki mi a gond és fuss neki még egyszer. Nekem 3 intel és 3 AMD tesztgépem van, de sehol nincs ilyen hiba. És sok százat összeraktam mindegyikből, ha ilyen hiba volt akkor megkerestem mi a gond.

"A játékoknál és egyéb máshol sehol nem érzem,hogy annyira villogna az ereje kb az intel is tudta ezt és sztem a mai napig tudja annál aki megvette."
    Érzed??? Mérted is? Milyen VGA-d van?

Ha továbbra sem vagy megelégedve az 5900-al adok cserébe egy 10900k-t.

• RECSKA

veterán

Erre nem mondok semmit. Bar de : (l) user error :P

Jo hogy nem egy tr4et hasonlitassz jatek alatt egy 10600k-hoz... :DDD

• hokuszpk

nagyúr

ha utanaolvastal volna, tobbhelyen emlitve van, hogy a memoriakesleltetes az bizony magas, ez a chipletes felepites rakfeneje, ha az Intel atter erre a vonalra, naluk is romlanifog.
    viszont ezert van a prociban a rengeteg L3 cache, hogy ezt ellensulyozza.

szaggatas akkor szokik lenni, ha a memoriaval valami nem klappol esetleg van valami oroklott periferiad, ami elborult irqkiosztast hasznal.
    elso verziot konnyen ellenorizheted, vedd vissza 1-2 frekvencialepcsovel a memoriat es nezd meg, ugy mit produkal. Esetleg az 1-3 -bol ( Inteles vonalrol jovok surun beleszaladnak ebbe ) rakd at a 2-4 slotba a modulokat.
    Amd vonalon nemmindig a csutka orajelre tekert konfig a nyero, pl. nalam az 1700 allcore 3.7 -ra belove jobban muzsikalt, mint a szinten prime es mindenmas stabilra kitesztelt 3.9. Mert ott mar hibazott, csak azt a belso hibajavitas eltunteti, es csak abbol lehet ra kovetkeztetni, hogy par muveletnek ujra nekifut, hogy roszabb eredmenyeket ad.

* engem lehet vorosozni ( lasd az alairasom, ) de pont nemvettem 5xxx -et, mert draganak tartom, meg amugysem szoktam elsokorben beleugrani; az 1700 -at is 6 honappal a megjelenes utan vettem, a 2700X -et kb, 9 honappal, a 3700X -et is kb. 9 honapra. Majd lesz 5xxx is, ugy felev mulva.

Aktív témák