Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Én is ebbe az irányba próbálom terelni, de egyelőre a maximalizmusa nem engedi a rizsa oldalra. Pedig pofonegyszerű: X570, R7, Wraith Prism, ami fújja a levegőt a vrm-re is vagy méregdrága aio, ami ha jól tudom max egy delidelt 9700K-nál lenne olyan hűvös, hogy megtérüljön a befektetése. (itt lehet hogy nagyot tévedek, javítsatok ki, ha igen). Az ár-érték arány innen nézve egyértelmű a két opció között, mégsem tudom meggyőzni. I5 7600k lenne a leváltott proci egyébként, szóval eleve a kék oldalról akartam áthúzni a vörösre, ami nem könnyű feladat.
Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- Óvodások homokozója
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest