-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Szerintem az összes létező teszt azt fogja kimutatni, hogy a 8100 valamivel jobb.
Én egy haswell i3-at (2/4) szoktam használni, ami ugyan nem rendelkezik 4 valós maggal, de nagyon sokszor tűnik úgy, hogy nem az a baj, hogy egy apró művelet ne lenne elég gyors, hanem hogy amikor valami olyan weboldalt nyitok meg, akkor az az egész procit "brutálisan" leterheli.
A Chrome és a Firefox is most már eléggé többszálúsított, a Chrome különösen. Háttérfolyamatok, szinten mindenre külön szál fut, amire csak lehet. Ezt a mobilok hozták el nekünk, ahol sok esetben 8 gyengécske magocska van - muszáj volt sokszálúsítani a program futását. Tehát ma már igaz, hogy ha böngésző terhel - épp tölt be valamit - akkor az sok magot is képes egyszerre terhelni - jól jönnek a szálak.Emiatt én akkor is a 2400G mellett döntenék, ha egyébként nem igazán használnám ki az IGP-t.
A 9100-at még nem lehet kapni. Ha majd lehet, akkor valószínűleg azt a 3400G-vel lesz érdemes összevetni.
9100F-ben meg nincs IGP, ahhoz akkor be kell csapnod a gépbe egy videokártyát. Ha van otthon tarcsiba, vagy nem bánod, hogy akkor 5-10000Ft-tal drágábbra jön ki, akkor remek választás,
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces videók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Béta iOS-t használók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest