- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Akciókamerák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Indulhat a hardverparti!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #1201 üzenetére
wenigma
Vannak a youtubon tesztek, én nem látom , hogy a pl 3600-as kettéhugyozza, lef.o..ssa, felnégyeli a 8700k-t.
Nem tudom miért kellett tüzelni a dolgokat,jók lettek az amd procik de valahogy annyira mégse.
Vélemény? ( közben bontottam egy pezsgőt,gondoltam megünneplem hogy mégsem halt hősi halált a nagy csata után a 8700-em)
😄😉
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Elemlámpa, zseblámpa
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- További aktív témák...
- Intel i7 8700 Box
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám (anyagiakat megbesz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest