- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple MacBook
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1234 üzenetére
Az már 1 éve hősi halált halt azért.
Excelt valóban lassabban nyitja meg a zen2.
-
Petykemano
veterán
válasz
turbokappa #1234 üzenetére
Szerintem csak arról van szó, hogy örülünk, hogy a 3600 kompromisszumok nélkül hozzá a 8700K teljesítményét 1-2 év után feleannyiért. Ez a ryzen előtti időkre nem volt jellemző.
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #1201 üzenetére
wenigma
Vannak a youtubon tesztek, én nem látom , hogy a pl 3600-as kettéhugyozza, lef.o..ssa, felnégyeli a 8700k-t.
Nem tudom miért kellett tüzelni a dolgokat,jók lettek az amd procik de valahogy annyira mégse.
Vélemény? ( közben bontottam egy pezsgőt,gondoltam megünneplem hogy mégsem halt hősi halált a nagy csata után a 8700-em)
😄😉 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1199 üzenetére
Ki mondta hogy válts ha neked az i5 6600 megfelel?
Viszont szerintem több mint botorság 8700-at ajanlani a fentebb vazolt dolgok miatt. Egyszerűen túl van árazva egy több mint 2x-es szorzóval annál amit valójában ér és jelenleg 6 mag 6 szál amit tud.
Biztonságosan. Nagyjából biztonságosan. Nem is ertem egyáltalán az árát hogy még az utolsó szurkeimportos sufniba is 94e felett kérnek el érte...van bőr a képén intel bácsinak.ui: AMD azert is volt lassabb mert a procik felépítésében nem alkalmazta az intel féle gyorsabb de
kevesbeegyáltalán nem biztonsagos megvalositast. Nem tagadom hogy egy mikrosutőben is lehet biztonsági rés amit előbb utóbb megtalálnak de azoknak a javitasa nem feltétlen jar teljesitmenyvesztessel. Engedd meg hogy ezt megelőlegezzem az általad megelőlegezett biztonsági rés fényében.ps: a 8700 nem megy az alaplapodba ami a cuccaidnál meg van adva a 6600 mellett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1197 üzenetére
Várj egy kicsit amíg elrotyog egy év alatt.
Egyébiránt maximum 15%-kal gyorsabb ha kikapcsolsz minden patchet ami az Intel sérülékenységekre érkezett (mert ugye kit érdekel a biztonság) és e mellett 110%-kal drágább. Az árkülönbség bőven fedezi egy normális alaplap és egy normális topflow cooler árát, 20at rádobok és megvan 2x8GB DDR4-3200 is....
Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hobby elektronika
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700KF Fox az árban!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest