- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1234 üzenetére
Az már 1 éve hősi halált halt azért.
Excelt valóban lassabban nyitja meg a zen2.
-
Petykemano
veterán
válasz
turbokappa #1234 üzenetére
Szerintem csak arról van szó, hogy örülünk, hogy a 3600 kompromisszumok nélkül hozzá a 8700K teljesítményét 1-2 év után feleannyiért. Ez a ryzen előtti időkre nem volt jellemző.
-
turbokappa
senior tag
válasz
turbokappa #1201 üzenetére
wenigma
Vannak a youtubon tesztek, én nem látom , hogy a pl 3600-as kettéhugyozza, lef.o..ssa, felnégyeli a 8700k-t.
Nem tudom miért kellett tüzelni a dolgokat,jók lettek az amd procik de valahogy annyira mégse.
Vélemény? ( közben bontottam egy pezsgőt,gondoltam megünneplem hogy mégsem halt hősi halált a nagy csata után a 8700-em)
😄😉 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1199 üzenetére
Ki mondta hogy válts ha neked az i5 6600 megfelel?
Viszont szerintem több mint botorság 8700-at ajanlani a fentebb vazolt dolgok miatt. Egyszerűen túl van árazva egy több mint 2x-es szorzóval annál amit valójában ér és jelenleg 6 mag 6 szál amit tud.
Biztonságosan. Nagyjából biztonságosan. Nem is ertem egyáltalán az árát hogy még az utolsó szurkeimportos sufniba is 94e felett kérnek el érte...van bőr a képén intel bácsinak.ui: AMD azert is volt lassabb mert a procik felépítésében nem alkalmazta az intel féle gyorsabb de
kevesbeegyáltalán nem biztonsagos megvalositast. Nem tagadom hogy egy mikrosutőben is lehet biztonsági rés amit előbb utóbb megtalálnak de azoknak a javitasa nem feltétlen jar teljesitmenyvesztessel. Engedd meg hogy ezt megelőlegezzem az általad megelőlegezett biztonsági rés fényében.ps: a 8700 nem megy az alaplapodba ami a cuccaidnál meg van adva a 6600 mellett.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
turbokappa #1197 üzenetére
Várj egy kicsit amíg elrotyog egy év alatt.
Egyébiránt maximum 15%-kal gyorsabb ha kikapcsolsz minden patchet ami az Intel sérülékenységekre érkezett (mert ugye kit érdekel a biztonság) és e mellett 110%-kal drágább. Az árkülönbség bőven fedezi egy normális alaplap és egy normális topflow cooler árát, 20at rádobok és megvan 2x8GB DDR4-3200 is....
Aktív témák
- iPhone topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- One mobilszolgáltatások
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bestbuy játékok
- Videokártya bios hiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest