- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz KaszkóPalkó #60618 üzenetére
Tudom, persze, így szokott lenni, évekig csak read-only valaki, aztán hirtelen rájön az önkifejezés...
A fanboyságot nem veszem magamra, mivel nem vagyok az. A valóság és a tények talaján igyekszem mozogni.
Részemről itt fejeztem be, elég lesz az OFF-ból.[ Szerkesztve ]
-
S_x96x_S
addikt
válasz KaszkóPalkó #60606 üzenetére
lassan kezd offtopik lenni ..
amúgy közvélemény kutatást itt tudsz csinálni:
--> AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)1.) de amúgy akinek megvan nyitva a Chrome böngésző + 20 tab,
annak ritkán megy idle-be a gépe
2.) ha nem tetszik az AM5, akkor nyugodtan vegyél mást, vagy ha az van, akkor add el.és világbéke ..
Mottó: "A verseny jó!"
-
HSM
félisten
válasz KaszkóPalkó #60606 üzenetére
"egy nagyon szép bizonyítvány ez rólad, mivel bizonyítékok nélkül vádaskodsz"
Vádaskodás? Ugyan, csak megkérdeztem, kihez van szerencsém..."Nem tudtad megcáfolni, hiszen abból a néhány ellenpéldából amit hoztál, nem lehet általános következtetést levonni."
Én nem vontam le belőle általános következtetést, már sokadjára írom le..."szépen alakítod a véleményed"
Semmit az ég világon alakítottam véleményemen az eredetihez [link] képest.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz KaszkóPalkó #60604 üzenetére
"az irreleváns személyeskedésed visszautasítom, jó?"
Csak szerettem volna tudni, mégis kihez van szerencsém. Én mint láthatod elég régóta ugyanazon a néven vagyok jelen itt, mifelénk ez így szokás."a néhány ellenpéldádból nem lehet általános következtetést levonni"
Én nem vontam le általános következtetést néhány ellenpéldából, hanem EGY HIBÁS ÁLTALÁNOS KÖVETKEZTETÉST CÁFOLTAM velük. Tényleg nem érted a különbséget? -
HSM
félisten
válasz KaszkóPalkó #60602 üzenetére
"egyébként ha te hozol példát, akkor az ellenpélda, amit komolyan kell venni, ha a másik akkor pár esetből ne vonjunk le következtetést"
Az irreleváns személyeskedésed visszautasítom, nem erről van szó.
Néhány esetből nem lehet általános következtetést levonni (pl. magas idle fogyasztás), míg néhány ellenpélda elég ezeket megcáfolni.
Alapvető logika...."ennyivel összefoglalható a fórumtevékenységed, és nem csak az itt olvasottak alapján"
Egyébként kinek van szerencsém az újraregjéhez?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...