-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#85552128 #18068 üzenetére
A Polaris jol hangzik, csak nehogy arra akarjanak vele utalni, hogy az ur hidege sem huti le es a csillagokban lesz a fogyasztas
Persze vicceltem, de kivancsi vagyok mit sikerul osszeutni a ket cegnek. Mindenesetre vettem egy Freesync-es monitort, hagyva eselyt minden szereplonek
-
füles_
őstag
válasz
#85552128 #18068 üzenetére
A HBM-es Fijiből szerintem csak egy "tesztkártyát" kellett volna csinálni mint anno az R9 285 volt,a 980Ti ellen meg jöhetett volna egy GDDR5-ös kártya.Nem sok bevételt szereznek a Fijikkel de legalább megismerkedtek a HBM-mel.
Az új Polaris név és a Crimson szerintem jó lépés volt tőlük.Sokakat kirázott a hideg a Catalyst szó hallatára
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 DUAL OC EVO Eladó!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest