- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hardstyler01
tag
Érdeklődnék hogy ha kizárólag az egyszálas teljesítmény a cél melyik bios számít "jobbnak" 1006 vagy 1003 ABBA?
-
Hardstyler01
tag
válasz
Hardstyler01 #4352 üzenetére
Képzeljétek Hibás Volt a R5 3600 CPU !!
Nagyker visszavette jogos garanciaigényként több rendszeren X570-es A320-as lapban, több biossal, rammal és többféle Windows verzióval is kék halálokat dobot
Igen millióból egy de már annyi mindet pakolnak mostanában a procikba úgy látszik lehetnek hibák!
-
Hardstyler01
tag
Mit gondoltok ERRŐL a ramról
elvileg ugye infinty fabricnak ez a legjobb beállítás.. működhet egy X370-es strix lapban?
-
Hardstyler01
tag
Értem köszönöm!
Nekem elsősorban az inkompatibilitás kiküszöbölése a cél..
Habár még ugye az sem derült ki hogy most a korábban említett processzorom (R5 3600) hibás e...
Elsősorban magas egyszálas teljesítményt igénylő alkalmazásom van (SC2
) de állítólag annak szinte mind1 a ramfrekvencia és a késeltetés is... de ugye egy instabil rendszernél minden jobb...
de ha csak a samsung b-die a magasabb teljesítményt jelenti akkor nekem nem biztos hogy megér dupla annyi pénzt..
Vagy ez a b-die dolog a kompatibilitás hibákra is megoldást jelent?
-
Hardstyler01
tag
válasz
wwenigma #4496 üzenetére
Igen most már az eladó is erre gyanakszik minden lehet hibás igaz processzoroknál nagyon ritka..
@alázógyík egy 3200-as ram 2133-as járatásához + feszt adni
Nem gondoltam még rá...
meg eddig 1300X el miért nem volt gond..?@Malibutomi Nem is ismertem de mindig más kék halált dob,, előző hsz-ekben listáztam
@RECSKA Bios downgradre gondolsz? Lebeszéltek róla nem mertem még belevágni...
@weri igén én is gyanakszom akár bios, akár win frissítésre de ez elég nehé szűrni... majd ha javítják és elmúlik talán...
Most elvileg egy X570 es lapba tesztelik a procit.... Várom a fejleményt!
Amint van infó megírom nektek!
-
Hardstyler01
tag
válasz
wwenigma #4441 üzenetére
Elkiabáltam
most 2 nap után újabb kék halál...
A friss windowsra hiába raktam fel a tegnapig megjelent drivereket, updateket, hiába cseréltem ramot...
és amiket korábban említettem (nem lehet mindig megnyomni a startgombot) stb...
Még is van rá esély hogy a Proci ne legyen jó???
egy 2 évig tökéletesen működő R3 1300x es rendszeren R5 3600 ra történő váltáskor egy teljesen instabil rendszer kapok?
-
Hardstyler01
tag
válasz
joysefke #4436 üzenetére
Hát mint látod az előzményeket konkrétan az új procival nem nagyon futott le semmi hiába használtam évkig az 1300X-el (azonban igen volt)
Jelneleg a Corsair ram átkerült egy AM4-es A12-es gépbe (zgye évekig mnet nállam az 1300x-el
Itt simán kompatibilitási probléma lesz mintsem konkrét alkatrész hiba
-
Hardstyler01
tag
válasz
wwenigma #4357 üzenetére
Úgy nézki hogy jól gondoltad...
A 8GB CORSAIR VENGEANCE LPX 8 3200MHz DDR4 le kellet cserélnem egy Hyperx Furyra és egyenlőre lekopogom szépen felment a Win 10 minden frsssítéssel , beleértve a mai napig megjelent driverreket!
Lekopogom délelőtt óta nincs kékhalál..Aprópó Ramok ez a Corsair benne volt annó a QVL listába.... azt nolám az új proci mégse szereti...
Van erre valmi tippetek hogy érdemes ramot vásárolni a jövőben? ???@RECSKA Végül nem mertem belevágni a Bios downrgadbe modjuk néha nem engedi se billről se egérről megnyitni a stratgombot.... meg rradom eldobja a kékfényszűrőt , ugye ez volt az előző rendszerrel / R5 3600 as friss procival
ezt lehet betudom a 1.0.03 AB nek.... aztán meglássuk mert az 1300X-el nem voltka iylnek -
Hardstyler01
tag
-
Hardstyler01
tag
Segítsetek kérlek!
Stukov Kolléga már pár szóba említette a lentebb olvasható konfigomban váltottam tökéletesen működő 1300X es évekóta nyüstölt rendszerről R5 3600-ra!
Ami érdekes módon Gamek alat (SC2) (2-3 óra game) tökéletesen működik...!De akár egy mezei zene hallgatás, netezés, office, vagy egy sima start gomb megnyomására random elég sok kékhalát dob...
Hiába frissítek AMD chipset drivert, hiába még az előző procival a legfrissebb biost felraktam, az összes Win 10 frissítéssel.. random kék halálok..
Általában: driver overran rank buffer ; irql not less or equal ; system service exception ; Kmode Exception Not Handled error ; kernel-power ; stb...
Windows újratelepítésnél ennél a résznél nem jutok tovább
Hiába van minden autón ,alapon vagy Clear Cmos.... Vagy előző procis rendszer stabil beállításai, amint kicsit dolgozik a windows telepítő jönnek a fentebb felsorol kék halálok!
És mondom előző R3 1300x el egy megakaszthatatlan rendeszer volt
A konfigom: ASUS ROG STRIX X370-F GAMING, Plextor M8PeGN 256GB M.2, EK-M.2 NVMe Heatsink, 8GB CORSAIR VENGEANCE LPX 8 3200MHz DDR4, AMD Ryzen 5 3600, ROG STRIX GTX1060 O6G GAMING, Be Quiet! Straight Power E9, Creative Sound Blaster Z, Western Digital Caviar Green 500GB, WD Essential 2TB, Dell P2414H
-
Hardstyler01
tag
válasz
joysefke #4080 üzenetére
Nem gondolnám hogy a régi processzorral tökéletesen működő rendszer, de az új procival kék halálozó gépen a Satakábel hibája lenne!
@Malibutomi Én se hinném hogy bármi baja lehet a processzornak még sohasem találkoztam gyári hibással!
@fanti Igen szerintem is itt lesz a kutya elásva! A friss procihoz friss driver kell hiába az előző procihoz már lehúzták!!! a windows csinál ilyeneket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Asustor NAS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged