-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Nekem mindkét monitorom DP-s, és valamiért csak a második, 1080p60-as, freesync nélküli monitoron van BIOS, a fő, 1080p144 Freesync-es monitoron egyszerűen nem jön be a BIOS. Ha csak az van bedugva, akkor néha bejön a BIOS rajta, de az se mindig.
Lehet, hogy a monitoron bekapcsolt Freesync-hez lehet köze, vagy nem tudom, a telefonom (Mate 10 Pro) támogat HDMI-n keresztül átalakítóval kijelző megosztást, és ez se működik a monitorommal. Kikapcsolt FS-el nem próbáltam még, másra nem tudok gondolni. TV-vel, vagy a második monitoromon VGA -> HDMI átalakítóval működik.
A fő monitoromhoz (AOC 24G2U) a gyártói DP kábelt használom, a második monitorhoz (Samsung S23C650) egy ismerőstől vett kábelt használok.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
HSM
félisten
Csak hogy tisztába tegyük a dolgokat... A nem szabványos (olcsó, gagyi) DP kábeleken be van kötve a 20-as ér, ami 3,3V 500mA áramforrás, mind a monitoron, mind a gépen. Így nem éppen szerencsés őket rövidre zárni.
Magára valamit is adó gyártónál nem fogsz ilyet találni, de jó rá gondolni, mert elég durva hibák forrása lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.