- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Disque
aktív tag
-
Disque
aktív tag
Szerintem maradjunk annyiban, hogy igen vannak eszközök, amivel ki lehet védeni a villám okozta túlfeszültséget, a technológia rendelkezésre áll, de a régi építésű házak, lakótelepi lakások nagy részében még a földelő hálózat megléte sem biztos, ha van is nem képes elvezetni biztonságosan egy villám okozta túlfeszültséget, a potenciálkiegyenlítő rendszerről meg szerintem nem is hallott az emberek többsége. Maga a túlfeszültségvédelem csak egy része egy komplett jól működő rendszernek, amit hiába építesz be a hálózatodba egymagában csodára nem képes.
-
Disque
aktív tag
Megvan a probléma okozója.
Volt a gépemben egy PCI-e 1x foglalatu wifi adapter, és miután azt kivettem belőlle a hiba megszünt.
Kipróbáltam a videókártya melletti slotban is de a jelenséget úgy is produkálta.
Amúgy a wifis hálókártya rendesen működött amíg a gépemben volt semmi hibát soha nem produkált csak ezt a dupla post-ot áramtalanítás utáni indulásnál. -
Disque
aktív tag
Igen D.O.C.P vel van beállítva a RAM csak a freki vissza van véve 2666-ra, mert különben nem bootol.
Értem én hogy meg lehet oldani mindenk, nem is nagyon zavar hogy csak 2.ra bootol be csak érekelne, hogy ez mitől lehet és esetleg, hogy másnál is ilyen-e. KB 30 mp áramelvétel után nekem már produkálja ezt a jelenséget. -
Disque
aktív tag
Nekem is ilyen lapom van r1700x-el, a 3000-es ramok 2666Mhz mennek, más minden az alap beállítás.
Viszont ha áramtalanítom a gépet akkor úgy indul mint amikor az overclock nem megfelelő, elindul felpörögnek a ventilátorok majd kikapcsol, és onnan már megy a bootolás, de nincs semmi sípolás, vagy F1-es overclock fail üzenet, ha csak simán leállítom, és nem húzom ki a konnektorból akkor elsőre elindul, nincs ilyen jelenség, ez vajon mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Ubuntu Linux
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest