- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz urbi73 #31720 üzenetére
FullHD-ra is elég, hacsak nem akar az ember szándékosan olyan beállításokat használni, amihez több VRAM-ra van szükség. A 1660-ak 70ezernél kezdődnek. Persze ha valamelyik komolyabb típus jöhet csak szóba, az drágább lesz nyilván, de 100ezret szerintem nem szabad kiadni a jobbakért sem, annyiért már kapni a Ti verzióból is, sőt, kicsivel többért már van RTX 2060 vagy épp RX 5700 is, mindegyik jóval erősebb. Nálam csak az olcsóbb kártyák jártak, MSI Ventus, Gigabyte Windforce, ezeket mindegyiket 70ezerért vettem akcióban, és számomra bőven hozta mindegyik, amit elvártam tőlük (igaz extra elvárásaim nem voltak ennyiért).
-
MaddeNNNN
őstag
válasz urbi73 #31720 üzenetére
Ryzen Masterben szépen lépésenként kezd el levinni, és mindegyik lépésnél teszteld pl Cinebench R20-szal, ha bírja akkor mehet még egyel lejjebb. Nálam most 1.15V-on megy 3600-on terhelés alatt, ha nincs terhelve akkor ezt is visszaveszi 0.6 környékére.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Processzor felvásárlás
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest