- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
hokuszpk #26451 üzenetére
Köszönöm a választ!
Soha nem tuningoltam, és nagy valószínűséggel már nem is fogom elkezdeni ezt a tevékenységet.
Az a helyzet, hogy ezek a modern számítógépek annyira gyorsak, olyan nagy teljesítményt nyújtanak, hogy mindazon multimédiás feladatokra, amelyekre én használom, tökéletesen megfelelő teljesítményt nyújtanak.
A jelenlegi, ~8 éves "Core i-760"-as konfigurációm is bőven megfelelő volna még, viszont mivel az Intel deklaráltan nem akar már foglalkozni egy ilyen "régi" generáció biztonságossá tételével (pedig még az alaplapom is Intel gyártmány), el kell gondolkodnom azon, hogy váltok.
Számomra mindig a megbízhatóság, és stabilitás volt a legfontosabb kritérium egy számítógép esetén, és őszintén szólva nagyon kedveltem a régi, legendás EPoX 8K7A + AMD TBird1200 kombót. Nem kérdés, hogy akkoriban, a 2000-es évek elején a legjobb választás volt. Az AthlonXP 2100+ is remek volt, bár az ASRock alaplapomat soha nem tudtam megkedvelni.
Utána egyértelműen az Intel volt a jó választás, és tényleg nem gondolkodnék a cseréjén, ha az Intel nem ilyen termékpolitikát, illetve ügyfélpolitikát folytatna.
Másfelől örülök, hogy az AMD-nek sok év után ismét van reális alternatívája az Intel ellenében, mert azzal csak mi, felhasználók járunk jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- PC Game Pass
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest