Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazijoe73
senior tag
Akkor most menni nek kéne lenni alapon és húzva? Mert nekem Corsair 115 ös vízhütéssel is felmegy 80 fokra a amd master serint. Alapon is 35 fok körűl mozog.
-
Bazijoe73
senior tag
Memoria beállításra létezik valami táblázat?
-
Bazijoe73
senior tag
A mostani ram nem rgb-és!
-
Bazijoe73
senior tag
Asus strix rog x470f 2700x hiper x ramok az előző az benne volt a listában még se volt jó a mostani nem tudom de kizárt, hogy ilen probléma lanne mer terhelés nélkül is elszál!
-
Bazijoe73
senior tag
Igen most ellenőriztem a leírás alapján oda kell.
-
Bazijoe73
senior tag
Probáltam 3000-en ott is gond volt.
Itt 2133-on a legstabilabb! -
Bazijoe73
senior tag
Na kicseréltem a ramot agépben! És semmi se változott! Ha fel rakom a ramot 3200-ra akkor nonsztopp ujra indul, vagy kikell kapcsolnom a tápot az ujraindításhoz. Ha vissza veszem 2133-ra a ramokat akkor csak nagyon ritkán csinálja. És minden alapon megy!
-
Bazijoe73
senior tag
Na megrendeltem az új ramokat (HyperX Predator)! Kiváncsi vagyok azzal megy e az alaplap! Holnap kiderűl.
-
Bazijoe73
senior tag
Hát lehet h... vagyok de ezt a BCLK-át nem találom! Asus x470 rog strix.
-
Bazijoe73
senior tag
Egyébként még nem jutottam odáig, de 2700x-et hyogyan és meddig lehet érdemes húzni?
-
Bazijoe73
senior tag
Na talán így lekapcsolt ledekkel kezd müködni a gép alapon! De nem akarom elkiabálni! Valószínű új ramokat kell vegyek.
-
Bazijoe73
senior tag
Ti milyen energia beálítással használjátok a gépet?
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok vettem egy ijen rendszeret Ryzen 2700x és olayt tapasztalok, hogy néha leál,de úgy, hogy az alaplap világít és se a reszetre se a főkapcsoloóra nem reagál és csak a táp kikapcsolása után tudom ujjra indítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest