- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #22083 üzenetére
az 1600X masik topik, bar lehet mar Pinnacle.
ramok A2-B2 -ben ? xmp -t bekapcsoltad ? -
Chaser
legenda
válasz
Tomtailor85 #21574 üzenetére
én mikor vettem occsó' volt a 2x16, úgy voltam vele bármikor jól jöhet - gép mondjuk több mint fél év múlva lett alá -, anno a 2x64mb sd-t is ilyen árban vettem "fél áfával" egy év garral, na ez teljes áfás volt 99 hó garral :d
fanti
adott cpu imc-jétől is függ, nálam a 2x16gb gskill 3000 cl16-ot 1,2v-on ment, ha nem tévedek nagyot az sem olyan sűrű - ez meg ramtól függ -
nálam is megvolt 3200, de afölé semennyivel nem tudtam menni két modul ellenére sem, 1,4v-on sem, elég esélyes h az imc-nek volt ott vége -
nagyonjjo
tag
válasz
Tomtailor85 #21574 üzenetére
Senkinek semmi ötlet akkor?
Másik lapban mind a 4 memória is ment egyszerre.
Úgy akad össze,hogy csakis az első két slotban? Nem működik,a másik kettőben igen.
1 memóriával mèg elhinnèm,de 2 fajtával?
És másik procival meg kicsit szorakozva,de megy? -
Chaser
legenda
válasz
Tomtailor85 #21570 üzenetére
nem a lap függvénye, a cpu-ban van az imc - memória vezérlő -
4 modulnál nagyobb a terhelés imc részére, ennyi, ha valaki komolyabb oc-t is akar akkor nem érdemes 4 modulban gondolkodni - sztem egyébként sem - -
nagyonjjo
tag
válasz
Tomtailor85 #21567 üzenetére
Több memóriával is próbáltam,de ha az első kettő valamelyikében van,nem bootol be a lap.
Csakis ha szabad az első két slot.
Így nem is tudom duálban használni.
Húzni se húztam meg.
1333 és alap auton probalgattam,de sehogy nem megy -
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21567 üzenetére
Dehogynem. Viszont 2 modul esetén a 2./4. az optimális. 4 DIMM esetén meg nem szabad nagy elvárásokkal nekifutni (3000MHz jó esetben megy az IMCnek) és akkor nem ér csalódás.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #21559 üzenetére
Elnézést,hogy mertem segiteni
-
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21548 üzenetére
A megfelelő topikot elsősorban, ez nem a gépösszerakós továbbra sem.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #21554 üzenetére
Miért nem veszel 1600@2600 32-ért meg egy Msi Tomahawk lapot 34kb vagy ha erősebb proci kell 2700 50 körül mozog új árban.
-
Chaser
legenda
válasz
Tomtailor85 #21550 üzenetére
rx 570 itx pulse alzáról, ha jól csinálod 36-7e-ből megvan, ha rosszul akkor 43e ( : gb b450m s2h alaplap 20e-ért, seasonic 450 fél modu táp 20e-ért, 2x8gb gskill 3000 ram 25e körül, cpu-t meg lőjj apróról, vagy 2600 40-ért - bár 2700-et is össze lehet hozni alzáról pár ezerrel többért -
ha maj lesz zseton cserélsz 5600-ra, 570 ára sokat már nem megy le -
Istvan2020
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #21552 üzenetére
Ha 1070 sem fér bele, vagy 580 vagy 1060 még ami olcsóbb lehet.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #21550 üzenetére
5600XT 103 ezer körül van,használt 1070 meg 60-70 között.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tomtailor85 #21548 üzenetére
5600xt?
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #21459 üzenetére
Ezt én is igy tudtam,de az ismerősöm emiatt hajtották el az alzától,ha nem közeli el sem hiszem.
Azt mondták neki vagy menjen be az eredeti tulajjal vagy küldesse be vele.
Én is kérdeztem webshop-okat,hogy náluk is igy müködik e de ők is ezt mondták mint ti,nem személyre szól a garancia hanem a termékre. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21361 üzenetére
szerintem egy 30k-s lapnál már nem az (kéne hogy legyen) az elvárás, hogy stock órajelen megy minden rendesen
-
Paxker315
veterán
válasz
Tomtailor85 #21307 üzenetére
X-es procihoz jó lesz az. Akkor lennél "bajban", ha manuál OC-zni szeretnél, mert, a BIOS kicsit fapados, és a VRM sincs mindig a helyzet magaslatán. Nem jól sikerült lapok, na! : ) MSI B450 A-pro max, Gaming Plus MAX jobb vétel lett voln'.
-
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21302 üzenetére
Bachatod, alapjaiban van elqrva a VRM szekció (Pro WiFi ugyanaz, mint az Elite), 2700Xel mondjuk offsetelve nem lesz gond
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21307 üzenetére
Ott is elmondtam, hogy normál használatra, játékra jó. OC felejtős. Ennyi
-
fanti
addikt
válasz
Tomtailor85 #21290 üzenetére
Idehaza két Gigabyte Aorus B450 Pro (2700, 3400G) és egy Gigabyte Aorus X470 Ultra Gaming (2700X) van.
BIOS kissé szokatlan, de szokható, tuningra csak mérsékelten használható, de én nem tuningolok, csak a 3400G, és a 2700X kapott PBO-t.VRM maximum 70 fok a 2700X alatti X470-nél, a B450-eknél inkább egy tízessel alacsonyabb.
Ja, ezt az y-cruncherral érik el, az tud csak ennyire bedurrantani nekik. -
Paxker315
veterán
válasz
Tomtailor85 #21297 üzenetére
normális légáramlat a házban, meg értelmes procihűtő, és semmilyen gond nem lesz. Főleg X-es proci esetén, amit úgy sem fogsz fix feszen all-core OC-zni.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21293 üzenetére
Nekem is az van, de biztos nem ajánlottam volna, hogy ilyet vegyél
Pocsék! (rövidre fogva)
Bővebben:
Nem OC képes
BIOS egyszerűen röhejes
Támogatás pocsék (szoftver)
RGB egyenesen pocsék kezelése (inkább az Alpenföhn vezérlőjét használom)
Nagyobb processzornál a VRM gyengélkedik (nekem 2600x-hez jó)
És, hogy jót is írjakNekem eléggé stabil 4x8GB Aegis 3000 RAM 3200MHz, 1660OC VGA, 6x2TB HDD, 512GB SSD (bővítőkártyáról megy 1HDD)
-
rumkola
nagyúr
válasz
ezt miért nem vétel előtt kérdezed?
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
Nekem Aorus B450 M volt 1600@2600 társaságában nálam semmi nem jelentkezett a vrm sem volt soha 40 fok felett játék alatt,egyszer felhuztam 4ghz ra a procit aida stressz alatt sem volt a vrm max 55 fok.
De a bios az valami kegyetlen sz.r. -
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21231 üzenetére
Egyúttal lehet a problémád forrása is, ugyanis 1st gen még nem volt magától értetődő a magas frekis RAMkezelés. Nálam mondjuk az R7-1700 is ment gond nélkül az Aegisekkel byXMP, még 4 modullal is, de ez az IMC érdeme inkább, lapból nem is néztem mást, csak B450et (PB/XFR miatt).
-
zolee1984
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21229 üzenetére
Mondjuk 370-es deszkát már nem vettem volna
-
sb
veterán
válasz
Tomtailor85 #21191 üzenetére
Azt hittem ez az irreális árszint már eltűnt. Főleg a régebbi prociknál a használt piacon.
Az új procik annyira nem túlárazottak - vagy legalábbis van versenyképes árú procijuk. Anno mikor az új árak is az egekbe ugrottak tavaly érthető volt a használtak megugrása is, de most nem látok okát.
A jóval régebbiek meg gombokért mennek. Pl. i5-2300-ért lassan fizetni kell, hogy elvigyék pedig talán annál jobb proci. -
Piftuka
veterán
válasz
Tomtailor85 #21191 üzenetére
Én éppen ma néztem meg az Intel processzorok árait, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy mennyivel drágább az adott Ryzenek "megfelelője".
Már az is rejtély, hogy a Core i7 és Core i9 processzorok miért kerülnek egy használt autó árába...
Nem gondoltam, hogy ennyire drága lett az Intel platform. -
Sifre
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21131 üzenetére
Pedig ha nem hazudik a hwmonitor, eléggé húzva van a procid. Eddig all-core 4,1GHz-et láttam maximum PBO-val, neked meg 4,25GHz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21094 üzenetére
Az oc explore mode expert-re állítva nem valami auto oc az msi-nél?
-
Sifre
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21082 üzenetére
Valami itt nem normális, egy 2700X sem megy all-core 4250MHz-en tuning nélkül, a legtöbb még tuninggal sem. Vagy a HWMonitor ír még mindig hülyeséget, megnézném ugyanezeket az adatokat HWiNFO64-el is.
De ha mégis valósak valahogyan ezek az értékek akkor valószínűleg meg van a fagyás oka.
-
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21101 üzenetére
Amennyiben ez a megoldás, szívesen.. bár ez egyben felveti a kérdést, hogy lehet a táp vezérlése ennyire elcseszve, egyúttal le is cserélném a francba.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #21098 üzenetére
Baszki
.... de legalább megvan
-
8zabi
őstag
válasz
én megpróbálnám XMP 1-es profillal 2800 MHz-en, Memory Try It kikapcsolva
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
_elsokorben ez egy 3000 -es ram, memory try it! helyett esetleg visszahuzhatnad sima xmp profilra, kezdesnek a 2933 jolesz.
a Cpu es Soc feszt is tedd vissza autora. Ha nagyobb NVME ssd van a rendszerben, lehet keves a socnak a mezei 1V.
mondjuk ha ez tenyleg igy van beallitva, akkor a hwmonitor a soc feszt is elegge mellelotte, ott 1.144 - 1.152V van, egy ujabb erv a hwinfo64 mellett.
DigitAll power alatt az LLC szintek vannak piszkalva ? -
Bodz
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21002 üzenetére
Nagyon leegyszerüsítve az automata tuning.
-
8zabi
őstag
válasz
MSI Tomahawk Max-on nálam is volt olyan, hogy a CPU led világított miközben a memóriát tuningoltam, állítgattam és nem bootolt a gép, újraindult
szóval még nem biztos hogy a procival van valami
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21090 üzenetére
#21086 elso szava.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Az 1.525 V nagyon sok.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hwinfo64 -et hasznald, altalaban huvos a Zen, de azt a 36 fokot jatek alatt keveslem. Nomeg az 1.52V is magasnak tunik, 1.4 - 1.5 koze fel szokik ugrani, de en 1.5+ -t meg sosenemlattam.
biosban pendrive + f12 segedelmevel toljal par screenshotot az oc reszlegbol. -
Qkackca
őstag
válasz
A hőmérséklet rendben tűnik, az a proci fesz tűnik picit soknak, de az X tulajok majd helyreigazítanak.
A Cpu package power 196W, az tűnik soknak nekem igazából, lehet azt nem bírja a lapod vrm-re. Vrm hőmérsékletet nem tudnál nézni? HWinfo, aida mondjuk?Vagy ha leveszed a ház oldallapját, esetleg kézzel megnézni a vrm bordák hőmérsékletét? Amennyire lehetséges, természetesen a testi épségedre vigyázva.
Milyen házad van milyen proci hűtővel?
-
törölt tag
válasz
-
Qkackca
őstag
válasz
Tomtailor85 #21076 üzenetére
Nem veszed le az aljáról a fóliát, féloldalasan húzod meg a csavarokat, egyik oldalt jobban, másikat kevésbé.
Időnként maga a hűtő talpa és/vagy a proci teteje sem sikerül egyenletesen.
de további infók nélkül elég nehéz továbblépni. -
Qkackca
őstag
válasz
Tomtailor85 #21059 üzenetére
Most nem a hőmérséklet a lényeg, hanem hogy jól vagy rosszul lett-e rögzítve a hűtő esetleg.
illetve a naplózás mutatná az érzékelők eredményeit, a futtatott programokat, akkor lehetne látni mi történt, mikor.
Vagy legalább egy win esemény napló bejegyzést nézhetnél.
Az operációs rendszer mi is egyébként? -
Raidon
őstag
válasz
Tomtailor85 #21070 üzenetére
Win hogy van telepítve UEFI-be? Nekem is csinálta korábbi bios-al olyant ,hogy UEFI-be telepített Windows benyomtam a fast bootot és indításnál a monitor később kapott jelet valamint a cpu ledje világított és nem jutott tovább. Kikapcsoltam a Fast bootot elvileg szerintem UEFI-s telepítés mellé nem kell azóta volt vagy 2 BIOS frissítés azóta nem csinált ilyet. Mondjuk csak indításnál dobta el a jelet.
-
Raidon
őstag
válasz
Tomtailor85 #21067 üzenetére
Tápod milyen típus mennyi idős?
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Tomtailor85 #21065 üzenetére
Játék alatt megint leáll...
-
sb
veterán
válasz
Tomtailor85 #21055 üzenetére
Érdemes lenne megnézni egy Windows Event Viewert. Ennyi lehalásról csak ír valami hasznosat, hogy mi szállt el...
szerk: Vagy csak kikapcsol a gép teljesen? Nincs előtte vmi egyéb? Elmegy a kép először, stb...
-
Speed®
titán
válasz
Tomtailor85 #21057 üzenetére
Ez nekem inkább tűnik a táp hővédelmének..ventije nincs beállva?
-
phoenix64
őstag
válasz
Tomtailor85 #21059 üzenetére
Prime95, ha valoban a proci ennyire instabil, ott elszall 2p utan. Aidan vagy hwinfon kovesd nyomon kozben a homersekletet.
-
phoenix64
őstag
válasz
Tomtailor85 #21055 üzenetére
Procit nagyjabol ki is zarhatnad egy prime95 small fft-vel. 77 foknal nem kellene lelonie a gepet. Nekem anno a gtx460 nak jatek kozbeni uzemi homerseklete volt 75fok korul.
-
Robi_73
őstag
válasz
Tomtailor85 #21050 üzenetére
Nekem gariztatás alatt van a videokártyám (zajos venti) és most a tartalék kártyámmal nyomulok, ami egy MSI 560GTX Ti és minden tökéletes. Bár én játékra egyáltalán nem használom a gépet.
-
Qkackca
őstag
válasz
Tomtailor85 #21050 üzenetére
Az a kártya valóban kevés lehet a mai igényekhez, de attól függetlenül még működnie kell(ene) rendesen. Konkrétan ezért nem nevezném hibaforrásnak.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21020 üzenetére
Én nem azt mondtam hogy rossz volt,mert amit eladtam másnál működött.Csak nálam nem volt ok.
-
jeni
félisten
válasz
Tomtailor85 #20964 üzenetére
két különböző memória profilok!
egységesnek egyformának kell lennie! 2933Mhz
ha volt akkor boccsi -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21014 üzenetére
Sajnos bármi lehet, és esetleg nincs ismerős, akinek van ddr4-e kölcsönbe és a Te ramjaidat is meg lehetne nézni nála?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21011 üzenetére
Nincs egy ryzenes haverod? Megnézném a cpu-t nála is hátha azzal van gond, vagy esetleg a cpu kiszed és visszarak, hátha nem érintkezik valamelyik lába megfelelően. Azért az nagyon ritka, amikor 2133/2400-on hajtott rammal is gondok vannak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21007 üzenetére
Korábban írták, hogy a ramokat külön is próbáld meg, hátha rossz az egyik modul. Ezt próbáltad?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #21002 üzenetére
Melyik BIOS van a lapon?
-
zolee1984
senior tag
válasz
Tomtailor85 #20998 üzenetére
Nézd meg külön 1-1 ram modullal úgy is csinálja e.
Lehet az egyik modul hibás. -
sb
veterán
válasz
Tomtailor85 #20988 üzenetére
Ettől függetlenül érdemes lenne kizárni a minden hibalehetőséget, mert ha több is van nehezen derül ki mi a gond.
A fent ajánlott bios reset után én defaulton próbálkoznék mindennel, rammal is, OC/XMP nélkül, 2133/2400-on. Ha esetleg van vmi hasonló gyári tuning okosság mint ez a game boost azokat érdemes még kilőni, a többi cucc meg alapbeállításon.
Ha úgy megy akkor jöhet az XMP, feszek állítgatása, stb... addig nem érdemes piszkálni.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #20988 üzenetére
Ha a cpu feszültséget nem piszkálod, akkor is előjön a hiba?
-
rankesz
veterán
válasz
Tomtailor85 #20984 üzenetére
HA jól láttam a képen, G.Skill Aegis ramod van...
Bár a topikban nagy a hype körülötte és most én leszek a renitens gyerek, de nekem 2 hét szívás volt mire rájöttem hogy mi a bibi, nem volt kompatibilis a ram a rendszerrel. 2133 mhz ment, felette semmi, folyton resetelte magát a bios ha mást állítottam mert el sem tudott indulni. Feldobtam apróra, vettem helyette Crucial Grey kitet, az az XMP 3200-as profil helyett vígan szalad 3466-on is, feljebb nem próbáltam. A vevő gépében gond nélkül mentek a ramok. szóval kizárható hogy gyári hibás lett volna. -
Qkackca
őstag
válasz
Tomtailor85 #20984 üzenetére
Az a probléma ha nincs bedugva, legyen bedugva. Milyen táp egyébként?
Videókártyád milyen?Csak a Diablónál jelentkezik a bibi vagy másnál is?
A probléma a procicserével kezdődött? Valami idővonalat segíthetnél felállítani. Intel után egyből x370+2700x? vagy volt más proci ebben a lapban?
-
Tomtailor85
senior tag
válasz
Tomtailor85 #20983 üzenetére
-
Paxker315
veterán
válasz
Tomtailor85 #20981 üzenetére
Alaplap manualban le van írva, hogy tudod kitakarítani a CMOS-t. Utána kezdel "tiszta lappal "
-
Paxker315
veterán
válasz
Tomtailor85 #20975 üzenetére
Elsőnek egy CMOS cleart tennék. Aztán csak PBO&undervolt&XMP. A többivel utána foglalkoznek.
De CMOS clear legyen elsőnek
-
Qkackca
őstag
válasz
Tomtailor85 #20971 üzenetére
Ezzel a konfiggal volt stabil állapot? Melyik alkatrész az új? Csak a proci?
futtass valami monitorozó programot, naplózással, mondjuk aida-t, amit meg tudsz nézni/ mutatni nekünk egy ilyen esemény után.Egy bios reset sem árthat, teljesen alap beállítás mellett hogy viselkedik a masina?
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #20973 üzenetére
ez így jó, kacsold ki meg be amiket írkáltunk, meg egyelőre (Try-it és fix frekvencia kikapcs és) próbáld meg az XMP-t
-
rumkola
nagyúr
válasz
Game boostot kikapcsolni ramot és minden mást meg auton hagyni.
Most eleve húzva van a ram.... -
GIORGIONE76
őstag
válasz
dimm 2 és dimm 4-ben kell
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #20968 üzenetére
ha előjön akkor valami akkor a ram beállítások miatt, sajnos akkor kézzel kell, de 3000-3466 között annak a kitnek bármit tudnia kell, csak persze nem mindegy milyen fesz-en és timingokkal,
jó helyekre pattintottad be a ramokat? -
Turbokecske
csendes tag
válasz
kapcsold be a memória xmp profilt.. a gyorsabbat. kézzel mehet az állítgatás, amikor már stabil. ez most így csak eggyel több fölösleges változó, ami bekavarhat.
a cpu offset mode-ot pusztítsd ki, menjen teljesen auto feszültséggel..
- 0.0875v, lehet, hogy ez már sok.ja igen, és a game boost.
lefagy az egész cpu hibával, menjen lejjebb a feszültséggel, hát persze.
micsoda tanácsokat adtok bazz -
Bodz
nagyúr
válasz
Game boost baromság nem kell.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #20962 üzenetére
Öröm a köbön
melyiket sikerült összehozni? -
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #20943 üzenetére
Az nagyon fain, akkor még ajánlom majd beállítani a DigitAll Powerben a load line calibration szinteket, LLC1 a legdurvább LLC7-8.. a gyengébb, ez megjelenhet neked a feszültségnél, hőfoknál stb, de hagyhatod auto-n is..
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
Tomtailor85 #20941 üzenetére
Mivel X-es procid van, ezért ne adjál neki fix frekvenciát (értsd: szorzót ... felül ... pl 40x ...), hanem auto-n hagyd, állíts valami XMP profilt a ram-nak (reméljük megy), aztán a képen látható helyen a negatív offszetet állítsd be ... nem tudom pontosan mit szoktak az X-nek adni, de innen a topikból a 0.1 rémlik, vagy az enyém (0.0875) körüli, vagy elég kevesebb is akár 0.5-0.75, attól függ milyen hűtésed van, meddig boostol magától és mennyi feszültséget ad neki ehhez a lap...
-
Paxker315
veterán
válasz
Tomtailor85 #20936 üzenetére
Rumkola arra gondolt, hogy túlságosan alulfeszeled a procit.
Eseménynaploban bármi gyanús?
-
rumkola
nagyúr
válasz
Tomtailor85 #20934 üzenetére
Szerintem kevés a cpunak a fesz. Nekem akkor volt ilyen amikor túl sok offsettel mentem mínuszba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged