- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
ScomComputer #7587 üzenetére
Na ez most nagyon hasznos volt nekem is, köszi
-
Dyingsoul
veterán
válasz
Hohó micsoda trükkök vannak!
Köszi a tippekért neked és chros-nak is!
Az előző inteles lapomon frissítettem többször is bios-t, de az tök kényelmes volt mert biosban netről lehúzta... Tudom-tudom ez nem biztonságos, de kipróbáltam többször is az évek alatt és nem volt vele gond. Van fat32-es penem, azon volt béta bios-is úgy is frissítettem csak hát az asrock volt és nem asus meg intel ugye.Most szerintem manuálisan csinálom a beállításokat mert úgyis le van fényképezve és túl sok mindent nem állítottam, javarészt csak auto-n van meg a venti görbén állítok még kicsit úgy is.
-
chros
őstag
válasz
Nem akarok mindenbe bele-u...ni, de en (szemely szerint) nem bizom ebben a modszerben 2 bios verzio kozott.
Pl. 2 napja probakepp visszatettem a 0409-et (manualisan beallitva ujra mindent) 0601-rol (errol elotte csinaltam mentest). Mivel semmi kulonbseget nem talaltam (minden ment ugyanazokkal a beallitasokkal, s a hofokoknal sem volt megfigyelheto valtozas), igy ma reggel "gyorsan" visszatettem a 0601-et es ra a mentest:
- par beallist nem mentett el / nem toltott vissza (talan a boot menubol, a tobbire nem emlexem)
- a RAM csak 3000-en indult el! , ugy hogy a beallitas 3200 volt a BIOS-ban. Manualisan kellett atvaltani 3000-re, majd Save es Reboot, majd ismet visszarakni 3200-re, igy most jo.Es it a visszatoltes azonos verzional tortent!
A kezi beallitas a biztos, ugysem kell megtenni minden nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged