Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, friss R3 2200G tulajként lenne néhány kérdésem. Gondok vannak
Mennyi ennek a cuccnak a hivatalos magfeszültsége?
Gigabyte B450M-DS3H alaplap gyári defaulton simán ad neki 1.36-1.4V-ot, miközben 3500-nál nem megy feljebb.
65 fok környékén még nem illene lennie valami Precision Boost-nak?Akkor megy 3700-ra, ha adok neki egy -0.102V körüli alulfeszelést, ami abszurd.
Egyébknént a VDD akkor is 1.4V környéke, de láttam már így 1.5V környékét is, cpuid hwmonitor szerint.Ami biztos, 1.35V alatt még soha nem ment terhelés alatt.
Ezerszer nyomtam optimized defaults-ot, állítgatom a feszültséget offsettel, de 1.35 alá sose megy.
Azért is vettem 2200G-t, hogy majd jól meghúzom az integrált videót.. Aha, 1.55V környékén kap a processzor, ha az igp feszültségéhez hozzányúlok, akár csak 1.2V-ra rakva, 1400-1500 környékén.
Mi van itt
Az alaplapon a májusi bios volt, frissítettem a legújabbra, semmi változás.
Van valakinek valamit ötlete?
Esetleg ez így mind normális?Ami pozitívum, hogy a 2400-as HyperX ramjaim mennek 3200-on 1.3V-al, 1.12V körüli SOC mellett (egyébként az SOC-t se lehet érdemben állítgatni, egyszerűen nem hatásos az opció, teljesen random az amit beállítok és ami utána történik, az 1.12 úgy értendő, hogy auto-ra rakva hwmonitor szerint a lap magának állít be ennyit).
Eddig az elmúlt 7 évben Inteleim voltak, ennél többet nem értek hozzá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest