- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Legutóbb is írtam hogy marad,mert nem szoktam egy generáción belül kártyát váltani.Akkor azt írtam hogy legközelebb tuti Nv lesz.De legközelebb akkor fogok csak kártyát váltani ha majd kijönnek a nagyobb maxwellek/az új radeon sorozat,hogy maradok-e a radeonnál a következő generációban vagy visszamegyek az NV-hez az majd azoknak a kártyáknak a teljesítményétől és persze az árától függ.A CF hülyeségeihez már hozzászoktam,ha lesz normális driver support és nem lesznek megint ilyenek hogy kékhaláloznak a játékok meg egyebek,akkor ez így nagyon rendben van,legalábbis teljesítmény terén egész biztosan,tényleg nem semmi amit két ilyen kártya tud Mantle alatt,szerintem simán veri a 780 Ti SLI-t BF4 alatt így Dx vs Mantle fölállásban,Thief-et még nem néztem,ha jól tudom az most jött ki,vagy most fog,viszont azt hiszem hogy ahoz is kell majd valami patch hogy támogassa a Mantle-t akárcsak a BF4,majd ha lesz ott is támogatás akkor lehet hogy beszerzem,aztán meglátjuk hogy ott mit tud a dolog,bár szerintem azért az alapban kevésbé gépigényes játék hiszen ott nincsenek ekkora nyílt terek meg ennyi történés mint BF4-ben mondjuk egy 64 playeres multiplayer meccsen.
(#8467) Malibutomi
Nekem nem tűnt fel hogy máshogy nézne ki a játék mint Dx alatt,de mint mondtam nekem a 14.1 Béta alatt el se indult a BF,úgyhogy nem tudom hogy eddig milyen volt Mantle alatt,de most úgy látom rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Napelem
- Projektor topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest