- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem gondoljuk tudjuk... alig mérhető bármi difi pl a 3770vs4770 között azonos órajelen a játékokban ,azt azért te sem gondolod,hogy a piacon levő játékokban máris van bármi támogatás az újabb utasításkészletek használatára?De nézhetsz teszteket is hozzá... az intel is igencsak leállt a 2600K óta...

(#15531) asdxv
Pontosan!Szerk:Én speciel nem is olyan régen cseréltem le a 930at,kinn volt már a 4770K nem is lett volna drágább semmivel.Mivel az igp-t sosem használom,ugy láttam jobban járok egy jobban húzható 3770K-val mint egy forró 4770K-val,és nem bántam meg.4.8Ghz megvan stabilan,4,5Ghz meg 24/7,az azért hozzá kell tennem,hogy előtte a 930am is ment 4Ghzen 24/7 és hát annyira azért nem volt nagy dobás mint amire számítottam,nem volt akkora lépés mint előtte a Q9550-I7930,az sokkal látványosabb volt,és itt még a 2600Kt ki is hagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest