-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badcoy
csendes tag
válasz
Tibro5 #31602 üzenetére
Én is azon vagyok ,hogy meglépjem.
Egyrészt most jó áron van,másrészt egy egész jó kis game pakkot adnak hozzá.Így az ára még kedvezőbb.1440p mennyire bírja jól?
Melyik márkát vetted?Nekem ez a kiszemelt:
SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 590 8GD5 OC (adnak hozzá két AAA játékot)
-
Kupszi
aktív tag
válasz
Tibro5 #30954 üzenetére
Hidd el hogy a GPU és a memóriát húzod akkor van értelme. Ennek okán AC
dyssey adott helyen álltam Ultra beállítás Athén városba(mert ugye ott eszi legjobban a kártyát) 41fps alapórajelen 1560/2100 és 1650/2250 45 FPS. Tehát majdnem 10%.
Engem nem érdekel a fogyasztás, van TÁP hozzá, jó ház hogy elnyelje a hőt. A Sapphire elég jól viselni, szerintem a hang elfogadható.Jobb lett volna az Polaris 30 lapkát nem 12nm hanem 7nm gyártani. 1800Mhz+ boostal azért higgyétek el szépen muzsikálni.
(#30953) SECTORnooB Azt vettem észre a RAM tunningnál szinte semmi plusz nem jön, Feleslegesen babráltam. A GPU az már tényező. Az viszont érdekesebb hogy 1700mhz-en nemtudtam stabilra bírni sehogy se.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DUNE médialejátszók topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest