- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Mooka-Miki
senior tag
-
Iginotus
addikt
válasz Kupszi #32313 üzenetére
Sapphire referencia kártya nem dual bios-os
Pár nap és jön egy MSI ha annál is csinálja morci leszekJa igen és játékok alatt droppolja az fps-t akadozik... És nem értem miért amikor egy HD 7850-el meg nem droppol de jelentösen kevesebb az fps...
1 hónapja van nálam a kártya, első héten nem csinált semmit aztán újra raktam a windows. Most a 7végén még 3 szor újraraktam különböző verziókkal és most lettem rá figyelmes, hogy 570 nek látja. Core/MEM jó a gyári értékekhez képest. Tehát nem több mint a 470-nek. Több driverrel is próbáltam már...
Milyen képet szeretnél róla? Mindenhol 570 series-nek írja eszközkezelőben afterburnerben gpu-z ben driverben...
Plug and Pray... :)
-
lemusz
addikt
-
HSM
félisten
válasz Kupszi #31779 üzenetére
Nem biztos, hogy a HT-s i7-el előrébb lennél... Nálam a 6 magos Xeonon nem is használ csak 6 magot a BF1, és egy icipicit. 55% körül maxolódik ki a CPU játék alatt, direkt nem megy rá a HT-ra. És erősen kapja az ívet a CPU...
Pedig csak egy OC nélküli 8GB-os Rx580.[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
válasz Kupszi #31779 üzenetére
Kicsit eltúlzod ezt a gyenge egyszálas teljesítmény dolgot,IPC-ben koppra ugyan ott van mint a kunkurencia,ha kiküszöböljük Inf fabric delayét(3000Mhz CL14<). Ahol a CPU limitem jelentkezik az a PUBG,nagyobb városokba csont lowon, full distance mellett.BFV, BF1 és a mai játékok közel 99%-ban nincs CPU limit,sőőőt.
De vannak olyan címek amelyek nem hajlandóak 2 magnál többre skálázódni és oda nem mindig elég a 4250Mhz boost, és egyértelműen profitál az Intel magasabb órajeléből. -
ktg3
őstag
válasz Kupszi #31685 üzenetére
Enhanced sync-et engedi bekapcsolni.
Freesyncet nem. Amőgy annak is megvan a maga módja, akár DVI-on keresztül is. -
válasz Kupszi #31340 üzenetére
195W az Afterburner szerint. A ventik is tekernek rendesen 2700as fordulattal. Az én Gaming X kártyám ilyen fordulat mellett fel akar szállni. Legalábbis a hangja alapján. Bár a hőfok elég barátságos.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
syberia
veterán
-
HSM
félisten
válasz Kupszi #31129 üzenetére
"...az nem feltétlen az AMD driver hibája"
Az én szemszögömből, de. Ugyanis ha eddig a driver lehetővé tette az OC programoknak, hogy szépen működjenek, és egy frissítéssel a driver most megpróbálta leutánozni a működésüket, akkor nekem két megoldás lett volna az elfogadható.-Vagy, a driver végezzen jó munkát, és tudjam pontosan úgy használni a ventilátort, mint a külső OC programommal.
-Vagy valahogy ha megoldották, ami nem tökéletes, akkor működjön tovább normálisan a meglévő OC programokkal.No, nálam a harmadik eset áll fenn, az OC programmal szuperül belőttem a görbét, és a WattMan-ban hasonlót sem tudtam beállítani. Ha megnézed, itt be tudtam állítani, hány foknál kapcsoljon le a venti, szép íves a "görbe", fokozatosan változik a ventilátor fordulatszám, ahogy nő a hőfok [link].
Ehhez képest a driverben nem tudtam levinni 12%-os minimumra a ventit, nem tudom beállítani hány fokon menjen passzívba, és a legdühítőbb, hogy nem szép fokozatos görbe, mert azt csak felrajzolja, valójában lépcsőzetesen vezérli, ha definiálok egy pontot mondjuk 60 fok és 20%-ra, majd 65 fokra és 40%-ra, akkor amint eléri a 65 fokot, 20%-ra átmenet nélkül felrántja 40%-ra. Ez nálam tökéletesen használhatatlan így. Ennek tükrében pedig elfogadhatatlan, hogy a külső OC program ventilátorvezérlési működését is megzavarja.Persze, lehet, az Rx590-en kicsit máshogy működnek a driverek, Rx580-on a 18.12.1.1 nálam tökéletes, a gyári módjában is okosan vezérli az Rx580 Nitro-t, és a Trixx programból is prímán és megbízhatóan tudom felülbírálni, és a Trixx tényleg jól testreszabható. Nem annyira kifinomult az sem, mint az Afterburner, de így is kb. űrtechnika a WattMan-éhoz képest, amit a 19.1.1-ben vagy 19.1.2-ben láttam. Nem emlékszem már kipróbáltam-e a 19.1.2-t, a 18.12.2-t biztos, utána a 18.12.3-at és a 19.1.1-et is, és már nagyon mérges voltam, hogy még mindig ilyen vacak....
(#31136) Qtya123:
És azt hiszem, a RivaTuner tudja még így szabályozni a maxot, ha a játékban nem lehet.
Illetve a Chill is érdekes, elméletben az is jó lehet, bár kérdés, hogy hatnak egymásra a játék motorjával.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz Kupszi #31134 üzenetére
Én most néztem végig erről a sync vs input lag dologról ezt a videót.
Ha jól értelmezem az elhangzottakat és a látottakat, akkor a tearing mentes, de egyben legkisebb input lagot okozó beállítás az, ha vsync off, Freesync on és a játékban limitáljuk az FPS-t a monitor max frekvencia alá? (Chillre sajnos nem tért ki a teszt)
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Kupszi #30710 üzenetére
ugyanaz a kártyám van és ugyanott a vége pont alapfeszen....nem kell kínozni, csak a villanyszámla emelkedik, meg pár bencsmárkpontot is kapsz, de más haszna nem lesz.
nálam rendesen visszaveszi a VRAM órajelet is idle állapotban! egy moncsi HDMI-n, semmi más!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest