Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Hehe... Dettó...
Fel, le ugrál folyamatosan, de leginkább az 1750-en ragad. Most nekem is megint elkezdte. Egy pillanatig jó volt, de most megint.
És idle csinálja... Még a gpu is felmegy... Idle 56 fok a kari... Menjenek a csába, de tényleg... Mi a f@szom van a driverekkel? Vagy mivel mi van?
És ez csak tegnap óta... Tegnap valami windows frissítés szerintem ezt a jelenséget hozta elő... -
MK VII
veterán
Na igen... 16.9.2 van fent nekem amúgy is, mert az új driverrel Doom-ban fps droppom van, Overwatch-ban meg kb fele fps-em...
(#1429) AtiGef
Ahonnan le lehet tölteni a módosított BIOS-t ott egy tömörített fájlban minden benne van ami kell hozzá..
A módosított BIOS-ra kell egy jobb egér és futtatás rendszergazdai módban, aztán felrakja, gép újraindít és kész is... Nem nagy ördöngösség.. Elrontani nem lehet.. Max, ha pont közben van áramkimaradás...(#1428) kecsawi
16.9.2-sel használom az jó. -
MrDerekas
addikt
Ezt nem is kétkedve fogadom
Egy-egy széria váltás első darabja... hmmm... egymásba érő perifériák, hőcserére fittyet hányó elrendezés és mindez főleg belépő és itx lapjaikon. De összességében ki, mire esküszik. Nem titok, hogy asrockot favorizálom, sok-sok darab felhasználása után. Asus-ra ráfaragtam párszor, de ettől még senkit sem beszélnék le róla, mert jó lapjaik vannak. Gigát viszont ajánlani nem tudom őszintén, a polcaimon heverő vasaik történelme alapján
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest