Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
BogyóBP #3488 üzenetére
Igaz is meg nem is. A csatolófelület szabványosítása még nem biztosítja az architektúra váltás/fejlesztés támogatását visszafelé, csak támogathatja. Azért hw-en belül elég nagy generáció váltások voltak az elmúlt pár évben és egy 5-6 évvel ezelőtt forgalmazott alaplap, nem 100% hogy együttműködik a teljesen új architektúrára épülő grafikus megjelenítővel. Ettől még a legtöbb esetben együttműködik, de csak ezért, még nem releváns alapigazság.
-
MrDerekas
addikt
válasz
TotYaaaa #3479 üzenetére
Ha előző kártyával ment, akkor passzolom. Ha ezen kártya előtt igp-vel használtad, akkor a bios beállítás miatt is lehet, hogy nem ad képet. A primary graphics adapter beállításnál a pci vagy auto opció kellene, ahhoz hogy a dvga adjon képet. (Kissé pongyolán fogalmaztam, de a lapod manual-ja biztos írja ezeket az opciókat és az alapján be tudod állítani.)
-
MrDerekas
addikt
Gaming Evolved pl. Lényeg, hogy minden csilivili ilyen játék monitorozó/felvevő/optimalizáló izét kipróbáltam. Tehát szög baromság, az ezek által optimálisnak titulált beállítások alkalmazása. Értem
(#3411) CJ4567 Fúhádén tolom. Akkor jó az úgy, ahogy én belőttem magamnak. Mondjuk baromira szeretném a komolyabb élsimítást, de 100k-t sajnálok egy vga-ra. (Szimplán nem futja rá, na
)
Köszi srácok, megnyugtattatok
-
MrDerekas
addikt
Elég régóta nyúzom az RX460-at, de lenne egy kérdésem. Ha valaki játszik a The Crew-al, súgja már meg, hogy viszi-e a 4x-es élsimítást laggolás nélkül??? Ugyanis minden 3rd party szoftver, ami optimalizálni képes a játékokat, mind felrakja ezt nekem 4x-re, de akkor lagol és ezt nem értem. Ha ez az optimális, akkor mér' lagging nekem?
Előbb i3, majd i5-re váltottam és jelenleg i7 mellett ugyanezt tapasztalom. Most vagy ökörség a game optimális beállítások, vagy ennyire gyenge darabot fogtam ki...
-
MrDerekas
addikt
válasz
BigBossHUN #2493 üzenetére
A vga hőfok is rendben van? Egyébként lehetséges, hogy "régi" hozzá a lapod, csak ez nem egy nap után jönne elő. Sajna így nem lehet megmondani a tutit. Muszáj lesz cserélgetned a hardvereket és tesztelni, hogy mikor, mivel jó.
-
MrDerekas
addikt
válasz
BigBossHUN #2491 üzenetére
Elsőre csere táp, hőmérsékleteket monitorozd, és ha van lehetőség, akkor bios frissítés. Amit még próbálgathatsz, hogy egy ram modullal indítod és bár az msi nem annyira érzékeny a gombelem feszültségére, de nem árt azt sem kicserélni. Aztán ezektől függően tovább lehet keresni a hiba okát. Én tápra vagy melegedésre tippelek. Esetleg ha OC van akkor az is rosszalkodhat a megváltozott hardver miatt.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Balesz1899 #2389 üzenetére
Ilyen kártyám van és mindig a legfrissebb driverrel használom. Driver gondom még nem volt vele. Hogy megy-e az alap bios verzióval, a tesztnél kiderül.
-
-
MrDerekas
addikt
-
-
MrDerekas
addikt
válasz
PsycHo88 #2307 üzenetére
Az adatlapod megtévesztett.
Lehet driver bug, egyéb szoftveres beállítás hiba, kábel/csatlakozó hiba, végül kártyahiba. Elsőnek a vga kimeneteit próbálnám végig, majd átnézném a radeon szoftvert. Esetleg visszaállhatsz előző driver verzióra. Mondjuk nem tudom, hogy valami változtatás történt-e és utána jött a hiba, vagy egyszercsak dobott egy ilyet.
-
MrDerekas
addikt
Érdemes. Nem a gpu teljesítménye a mérvadó, hanem, hogy kényelmesen be tudja lakni a 4 gigát is. Grafikai részletességnek kell a vram. Én HD6850-ről váltottam GTX950-re, majd azt cseréltem RX460-ra. Utólag bánom, hogy nem négy gigásat vettem, de az volt jó áron. Nem bántam meg az RX460-at.
-
MrDerekas
addikt
válasz
TheOddReddie #1788 üzenetére
Biztos a te kártyádhoz való típusú biost szedted le? Mert akkor nem lehet kompatibilitási probléma.
-
MrDerekas
addikt
válasz
greenmeister #1675 üzenetére
Nekem ilyet ultra fast boot opciónál csinált, fast boot-nál zökkenőmentes.
-
MrDerekas
addikt
válasz
greenmeister #1595 üzenetére
Hasonlóan hangkarival szívtam régen én is. Ott erőforrás ütközés volt. Elvileg kézzel is ki lehet osztani az erőforrásokat, de azt meg ne kérdezd tőlem hogyan
-
MrDerekas
addikt
GTX950-ről váltottam. Nem biznisz, meg jóljárás miatt, csak így jött ki. Azt mondom ebben, a formában nekem egál, DX12 miatt pedig előrelépés. Ha régebbi címekkel játszol, akkor számíthatsz egy kis visszaesésre. (Relative kicsi, egyénfüggő.) A gtx960 és az rx460 nem egy súlycsoport, vagy nem egy ligában játszik. Szóval felhasználás függő, neked melyik a jobb. Ha fejlesztésnek szánod, akkor technológiában újabbat kapsz, de nyers erőben kevesebbet. Ezt a ájemdés driver sz@rozást meg el lehet felejteni.
Envidijáék mostanság több bakot lőttek driverekkel, mint azt bárki gondolta volna. Szerintem mindkét oldal támogatása kielégítő, és hol ez, hol az nyúl mellé. De hogy válaszoljak: Igen, mára megoldódtak
-
MrDerekas
addikt
Kipróbáltam az új meghajtó videófelvevőjét. Cirka 20 másodperc... Annyira megfogta a játékot, mintha legalábbis ekét engedtem volna le a Ferrarimon
(The Crew) Bizonyára el kell mélyedjek a beállításokban. Az meg idő. Addig jó lesz az MS féle xbox-os, vagy a Raptr-os is. Amúgy meg egyébként
az újabb ájemdé drivernek.
-
-
MrDerekas
addikt
válasz
smilecat #1277 üzenetére
Na most.. lehet hülye vagyok, de. Eddig eléggé szöszölős volt a böngésző indulása. Most hogy frissítettem a vga drivert pikk-pakk megnyílik és a görgetéskori lag szerű valami megszűnt. (Görgetéskor eddig mintha az alsó és a felső, a böngésző által elfoglalt képernyő felület, mintha nem egyszerre szinkronizált volna)
-
MrDerekas
addikt
válasz
gabysolis6 #1141 üzenetére
Haldokló ssd elektronika is simán okoz ilyet. Előbb fagyás, esetleg később kékhalál, majd nincs boot lemez indításkor, majd végleg eltűnik a rendszerből. De lehet táp, ram, processzor, illetve hibás driver, vagy driver telepítőkészlet. Teszteld pár órát csökkentett módban esetleg. Azt hiszem akkor nem tölti be a vga driverét (meg még párat) és kicsit szűrhető, merre keresd a hibát. (Jó eséllyel XXI. századi misztikum...)
-
MrDerekas
addikt
válasz
mariachi1989 #1098 üzenetére
Alaplap+táp kombóra gyanakodnék. Tápcsatis verziót vettél 460-ból, vagy a csati nélkülit?
-
MrDerekas
addikt
Ezt szerettem volna olvasni.
Kicsit mindig elszontyolodtam, hogy másoknál jobban fut ez meg az, ugyanazzal a vidkarival. Meg nem is nagyon értettem eleinte. Persze sokat olvastam azóta, levontam a konzekvenciákat és az jött ki, amit írsz. Mindenesetre megnyugvás, hogy nem rugaszkodtam el a realitástól.
-
MrDerekas
addikt
A tűnődés tárgya, hogy erősebb procival feljebb vehetem-e a csúszkákat egy-egy játékban? Merthogy látok másoktól olyan eredményeket, fps számokat, hogy csak ámulok. Mármint azonos, vagy azonos kategóriájú, de komolyabb procis tulajoktól.
-
MrDerekas
addikt
Olvasgatlak és tűnődöm.... Merthogy mikor gépeimet építgettem magamnak, a proci valahogy mindig spórolósabb lett. Eleinte a vga is
A jelenlegi i3 2105 procimmal ilyeneket produkált a két kártyám:
RX 460
GTX 950
Szerk: Ennél a képnél húzva volt a 950. Asszem maxra amit még bírt. De nem biztos. Ehhh... öregszem...Elvileg holnap kapom meg az i5-öt. Várhatóan markánsabb számokat láthatok ezeknél a teszteknél már azzal a procival? A Crew-val játszom, ha játszok (meg a '99 Shadowman-el
), de sosem értettem, hogy aránylag jó (megfizethető és teljesítménnyel is rendelkező) kártyáimmal, miért is nem olyan a játékélmény, mint elvárnám...
-
MrDerekas
addikt
válasz
Mulder614 #1054 üzenetére
Az igényeid szerint tudod eldönteni, hogy melyik a "jobb". DX11 játékokkal akarod használni, akkor a gtx950 (régebbi architektúra és technológia), ha dx12 is hangsúlyba kerül valamint a modernebb játékok, akkor meg a RX460 (újabb architektúra, technológia és ezek miatt "időtállóbb". Azért idézőjelbe, mert nem az üzemórákra gondolok, hanem az újabb programfejlesztéseknél tovább tudod majd használni, mint a 950-et. Főleg ha pár ezerrel többet rászánsz és 4Gb-osat veszel))
-
MrDerekas
addikt
Benchmark hegyek után lőttem én is. STEEP beépített mérőkéje EZT hozza a sapphire rx460 2gb-vel.
-
MrDerekas
addikt
Ezt nem is kétkedve fogadom
Egy-egy széria váltás első darabja... hmmm... egymásba érő perifériák, hőcserére fittyet hányó elrendezés és mindez főleg belépő és itx lapjaikon. De összességében ki, mire esküszik. Nem titok, hogy asrockot favorizálom, sok-sok darab felhasználása után. Asus-ra ráfaragtam párszor, de ettől még senkit sem beszélnék le róla, mert jó lapjaik vannak. Gigát viszont ajánlani nem tudom őszintén, a polcaimon heverő vasaik történelme alapján
-
MrDerekas
addikt
Teljesen élvezhető. Mondjuk én a The Crew-al (Ultra-High beállításokkal) csapatom, meg némi Tomb Raider a 2013-as. GTX950-ről váltottam és nem éltem meg visszalépésnek. Meg itt ahogy olvasom a többieket, négy mag mellett igencsak sokra képes a kártya. Tehát i3 mellé teljesen jó és ha a jövőben váltasz i5-re, akkor még feljebb vehetsz pár csúszkát a játékokban
szerk: Gyengébb kártyát nem vennék. Akkor sem ha hagyna benne 50%-ot a proci.
-
MrDerekas
addikt
válasz
humilislupus #541 üzenetére
Nincs probléma a 460-kal
Megfelelő teljesítményt kaptak a 460 tulajok a pénzükért, nincs igazából driver gond. Legyen egy hibás frissítés és nem győzöd majd olvasni
Szerk: Elégedett 460 tulajként
Adatlap még nincs frissítve.
-
MrDerekas
addikt
Milyen oprendszeren használod/nád? (Épp tegnap futottam bele hasonló dologba... Régi oprendszerem még tartogatom. Gondoltam meglesem mit szól a 460-hoz. Hát először szóhoz sem jutott. Majd csökkentett módban töröltem minden nvidia hagyatékot. A crimson ugye el sem indul xp-alatt
Végülis addig mókoltam még egy tizenhat színnek tűnő, ámde valójában teljes 32 színt felvonultató grafikus erőművé vált 460
Hát ha a jövőben kell az xp nekem, akkor megy majd igp-ről
)
-
MrDerekas
addikt
Persze, igazad van!
Mondjuk megnyugtatásképpen dobtam be.
(#324) AxBattler Igaz, nem is lehet egy lapon említeni a Nitro-val. Ezért is fogadtam meglepően, hogy ez biza elég csendes és nem forrófejű. Amitől kevesebbnek "érzem", hogy idle nem parkolnak a lapátok benne
Remélem 3 év múlva is (ha csak piszokul meg nem tollasodom) még elégedetten hajtom. Az előző sapphire 5 évet szolgált nálam. (Vagy négyet? Hmmm. HD6850) Mostanra bios-nál csíkoz, és a win10 betöltéskor feketén megáll, ha fent a driver. Driver nélkül DVI-D to D-SUB átalakítóval normálisan adja a képet. Memoria gondra tippelek, de fene se tudja....
-
MrDerekas
addikt
Most, netezés közben 29 fokos a karim (sapphire rx460) és 1061 fodulaton megy a venti. Evidens, hogy semmi hangja. Meghajtva 2000 rpm környékére, erősen fülelve a szekrénybe nem hallom ki a hanjgát. Szélzaj van a rendszer hűtők miatt, és sem a cpu hűtőt, sem a sapphire-t nem hallom. Pedig elég kényes vagyok a hangjukra. (Ezért is került szekrénybe a házikó) Igazából én a x8 csatin voltam fent akadva. A plusz tápcsati miatt nem vert a víz és miután tudom nyúzni (értsd: hozza amit a pénzemért elvárok) a kis alutömb hűtője sem hergel. Lehet a 23. hónapban kihasal, de ezt nem lehet tudni előre.
A gtx950-emen sem volt combosabb a hűtés a plusz tápcsati ellenére sem.
-
MrDerekas
addikt
Szerk!!! Félre ment. Ide szánom:
(#291) HódNorbi
Ugyanilyen kártyát nyúzok és még nem dobott ki játékból. Egyszer sem fagyott, nincs microlag, cicergés, stb... Egyetlen hibának azt találtam, hogy a Crew-ban a 4x-eres élsimításnál hibázik a grafika. Aztán eszembe jutott, hogy az előd gtx950-nél is pont ennél a beállításnál hibázott, szóval ez sem ájemdé különlegesség. Rengeteg panaszt hallottam már driver gondokról, aztán az elmúlt 7-8 évben egyet tapasztaltam mindkét oldalról. A vörösnél frissítenem kellett a drivert, a zöldnél meg visszarakni a régebbit. Mindezt mindenféle ddu meg rendszer bejegyzés trükközés nélkül. Félre ne érts, teljes mértékben elhiszem, hogy problémád van ezzel a kártyával/driverrel. Csupán értetlenkedem, mert nem tapasztalom sem ezt, sem a régebbi bajokat. -
MrDerekas
addikt
-
MrDerekas
addikt
válasz
AxBattler #129 üzenetére
A Vezérlő panelen nekem ott csak a Legjobb (32bites) opció van. Video beállításoknál van teljes RGB opció. Be is állítottam, majd holnap kiderül változott-e valami.
RX460 kártyával a The Crew játékban a 4xMSAA élsimításnál hibázik a kártya(?). Valahogy ráhúzza az egészre kicsit elforgatva és átlátszósítva a környezet textúráját. Anno ilyen katyvaszt talán a NFS The Run játékában láttam. Driver hiba lehet, vagy döglött a vrm a kártyámon? Mondjuk ha engedélyezem bios-ban a UltraFastBoot-ot, akkor induláskor az oly divatos pink színben tündököl a monitor közepében a boot képernyő, kicsavart bios opcionális gyorsgomb üzenettel, meg e körül a téglalap körül csíkoz rendesen összevissza színekkel. Rendszer alatt egyébként semmi furcsaság vagy panasz.
-
MrDerekas
addikt
Nah kis update itt nálam a pontozásnál. Érdekes módon a H81 alaplap és Skylake G4400 procival lefutott a Spy Time test is a GTX950-el. Physic pontra pedig többet kapott a saját konfigom. Na ennyi. Nem hiszem, hogy bepakolom oda is az RX460-at, bár egyik porolás alkalmával még az is megtörténhet.
-
MrDerekas
addikt
Örülnék neki. De nem megy. Elindul... a demonál áll a kép, villan, és indul a Graphic test 1 betöltése. Amikor betöltött és elindulna, elmegy a kép egy pillanatra és Ooops, error, blablabla, a gtx950 és az rx460 esetében is. Sőt, a 950-el elsőre beakadt a hang, majd újraindult a gép. Hőfokok rendben, táp rendben, szintetikus tesztben sem a proci, sem egyik vga sem dőlt ki. Szerintem kevés neki a SB procim. Vagy rosszak az erővonalak a gép alatt
-
MrDerekas
addikt
válasz
AxBattler #131 üzenetére
Valami thermaltake akármi házikóm van. Szellőzés nem gond, mert szekrényben van
Azért a szekrény is megkapta a maga "kis" ventijét, meg hátul fent az asztallap a szellőzőket, illetve a procihűtőt is nemrég cseréltem (SE213v2) amivel elégedett vagyok. Szal nem reked meg a meleglevegő, mert van venti elég rajta, benne, plusz biztosítéknak itt van a polcon még két Coolink SWiF2-80P venti. Kis barkácstól nem ijedek meg, úgyhogy jöhetne a 2500k. Igazából kezdetben nem is lényeg a tuning, maga a négy mag már csodákat tenne velem
) Biztos kisajtolná a szerény 460-at.
Na igen a jövő. Régen sem volt panaszom az ájemdé driverekre, valahogy megúsztam. Piros és zöld oldalon is egy-egy, számomra hibás driver jött, ami bőven belefér. A 950-et 50 ezerért vettem tavaly karácsony környékén, a 460-at most 36-ért. Szerintem az AMD ezzel betalált az árazásba. Amúgy nem adom el, megy az igp mellé/helyére és lehet végre csapatni a gyerekkel a Crew-tMert apa gépe az tabu
Nvidia amiben megfogott az a Shadowplay. A gyengusz procimmal is tudtam remekül videózni játék közben. Majd megpróbálom az AMD alternatíváját is, de sok reményt nem fűzök hozzá. Erősen vissza fog fogni összteljesítményben. Max kellemesen csalódok egyet.
Crimson vájkálás tervben van. Lehet lesznek kérdések majd. Csak előbb legyen kis időm, meg energiám, hogy összerakjam a gépeket, de még mindig van putrálni való. -
MrDerekas
addikt
válasz
AxBattler #129 üzenetére
Én köszönöm a figyelmet!
Hogy mennyire éri meg, nem tudom. Esetemben persze a proci a legkisebb keresztmetszet, tehát ezzel a vassal még hagy a kártyában valamennyit és így nekem nem érné meg. 42.460 volt amúgy bevezetéskor a pécéiksznél. Az úgy, akkor nagyon jó vétel lett volna, csak csúszott a kis maszekpénzecském (a legénykori spórolt pénz, tudod) aztán lemaradtam róla. Mindegy, remélem sokáig bírni fogja a szerény proci mögött. Amit azért igyekszem már nagyon cserélni 2500K-ra.
Hogy a gtx-nél mi volt bekapcsolva... ezt én már infúzió kúra után sem mondom meg nekedDe valami ilyesmi rémlik. Még akkor állítgattam mikor elővettem egy özönvíz előtti játékot (Shadowman - az örök kedvencem marad. Kéne rebootolni az újabb grafikai motorokkal, meg ugyanannyi vezérlőbillentyűvel), de végül aztán mégsem tudtam külső progi nélkül teljes kijelzőre kényszeríteni. Viszont skylake alatt majd megnézem, hogy mit domborít a családi gépben.
A 950 is ajánlott részemről. Ár/teljesítmény/fogyasztás-ban a kategória legjobbja, bármennyire is fájhat ez a 960 tulajoknakÉn meg csak a "szemem" miatt vállalom be a visszalépést. Jó, generációban ugyan előre, de teljesítményben hátra.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Franklin #126 üzenetére
Az úgy volt... hogy a szokott helyen, azaz pcx-nél bepakoltam a kosárba. Asszony aszongya, hogy nincs olcsób? Ránéztem lesújtóan - mert honnét is tudhatná
- aztán nyeglén ráindultam az árukeresőre... Na így került képbe ez a bolt. iWay. Még mindig ennyi és van raktáron. Szerda este rendeltem, ma délelőtt már át is vettem itthon. Csak az a sajnos hogy a 36 hó gari, náluk csupán 24...
-
MrDerekas
addikt
Nah kérem. Bepakoltam a Sapphire RX460 2GB verziót. Tesztekben alulmúlja a giga gtx950-et. Egyértelműen. Memória méret azonos, órajelek mások, hw azonos és mind minimum, mind max fps-ben kevesebbet hoz a 950-nél. Jelenleg a július 18-ai driverrel fut. Hát vegyes érzés és hümmögök meg dilemmázok, hogy melyiket is tartsam meg magamnak. Két játékkal játszom és a The Crew-t ki is próbáltam. Picit jobban meg tudtam húzni a beállításokat, de már alapból is kellemesebb a szememnek a színvilág. Ha a 950 alatt kissé fakó vagy élettelen érzés volt a látvány (leginkább a környezet), akkor a 460-al sokkal élettelibb számomra. Ez lehet erősen szubjektív vélemény, de így látom, így érzem. Az irányítás is kissé lomha volt (olyan érzés volt, mint egy input lag. Fogalmam sincs, hogy mi okozta eddig.) most nagyon kritikus szemmel nézve is csak sejthető valami mikrolag féleség, és sokkal gördülékenyebb a játékmenet, irányítás, mozgás. Másik játékom a Tomb Raider 2013, na ezt hétvégén próbálom majd ki. Erősen bizakodva
Amitől zavarban vagyok: kevesebb FPS-el érezhetően gördülékenyebb játékmenet.
Ami számomra még előny: megszűnt a hangrendszerben 950 által generált cicergés.
Kevesebbet fogyaszt. (Gondolom, mert halkabb az egész gép)
Hűtése bár nem áll le idle, nagyon csendes. Konkrétan nem hallom még 45%-os hűtés mellett sem.
Eddig 71 fokig tudtam hevíteni. (A 950 megjárta olykor a 79-81 fokot is.)
Kövezzenek meg az nVidiások, de szebb (szubjektíve) a kép
Mindkét oldalról használtam már kártyát, huzamos ideig és most úgy érzem a vörös marad a gépemben, a zöld meg megy a családéba. Pedig teljes elégedettséggel használtam azt is karácson óta. Hirtelen ennyi a benyomásom, ami a következő hónapokban változhat. 35.840 forintot megért nekem. Részemről jár neki az ajánlott plecsni a "kis pénz, kis foci" kategóriában
Ami közös a két kártyában, hogy a Time Spy egyikkel sem futott le. Error occurted...(Vagy az én hw-em kevés a tesztnek.)
-
MrDerekas
addikt
válasz
AxBattler #117 üzenetére
Szemezgettem ezzel én is. Igazából a Giga 4 gigására fentem a fogam, aztán addig ücsörögtek a pénzecskémen, még a "horrorisztikus" bevezető ára, a 42 ezer párszáz forint, szépen beállt 47-50k-ra
Szerda este bedurrantam és megrendeltem a kétgigás zafírt. Már nézegetem itt mellettem a dobozban, lehet ma még be is pakolom. Aztán tesztek után eldől, hogy maradok a 950/960 topicban, vagy ide költözök
Na, de. Végül is nem akartam annyit szánni az xfx, giga kártyára, mint amennyiért adják és ezért lett 36-ért a kétgigás. Mondjuk egy év garit behúztak a boltosok, de lelkük rajta. Működjön annyi évet, mint az előző vörösöm és részemről okés. (Meg még eldől, hogy miként is áll a monitorom a DVI-D-vel
)
Új hozzászólás Aktív témák
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest