Hirdetés
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A VR teljesen más, mint a 3D. Egyszerűen odakerülsz a világba, és abszolút megváltozik az egész élmény. Persze nehéz lesz eladni, mert jellemzően az akar VR-t, aki már kipróbálta, de a Facebook egy rakás pénzt félretett arra, hogy a világon szinte minden nagyobb áruházba telepítsenek VR rendszereket, hogy a potenciális vásárlók megtapasztalhassák az élményt. Ez is majd gond lesz az AMD-nél, mert a Facebook lesz a legnagyobb LDK megrendelő, és nekik a Dual Fiji kell. Ezért is jön ez a hardver csak novemberben, mert elviszik a partnerek a VGA-t. Ez nyilván nem szerencsés, mert rengeteg Fiji csak promócióra megy majd el idén, de az AMD azt nézi, hogy ennek előnye lesz a Rift érkezésénél, hiszen minél többen próbálják ki a VR-t, annál többen fogják akarni.
-
Malibutomi
nagyúr
Tomoren azt hogy mar van DP HDMI 2.0 atalakito. Egy honapja jelentette be ez a ceg. Gondolom nemsokara a polcokon lesz.
(#733) vaakuum
Szerintem semmi osszefugges. Egyszeruen ez a magyar nyito arkepzes. Angliaban kicsivel dragabb a Fury mint a 980, abszurdisztanban meg sokkal dragabb.
-
daveoff
veterán
Az NV kártyákat direkt nem is kevertem ide, mert abból megint flame kerekedne. Csak annyit írok, hogy jelenleg számomra egyik piros kártya sem alternatíva...
HSM: A fogyasztásos témához csak annyit, feljebb leírtam mitől tartok a Fury Pro esetében, félek hogy itt is csak pár modell lesz, ami vállalható mindenféle kompromisszum nélkül. Ha nem így lesz, jó lesz az összes, és tuningolni is lehet, akkor tényleg nem sokan fognak X-et venni. Egyébként engem nem érdekel a fogyasztás, csak lehessen hűteni....
-
daveoff
veterán
Most, hogy a vásárlók tudják mire képes a Fury Pro léggel, szinte senki nem fogja megvenni az X-es változatot, ennyivel drágábban. Minimális a különbség teljesítményben, és nagyon sokan félnek a kompakt víztől. Egyébként most már végképp nem értem minek kellett a víz rá, amikor a Pro simán hűthető léggel. Vagy majd a felhasználóknál fog kidederülni, hogy hasonló melegedési problémákkal kűzd a Pro, mint a 290-es széria....?!
-
rocket
nagyúr
1-2 honap eleg nagy ido intervallum, minden attol fugg, hogy felfut-e a gyartas.
Elnezve, hogy a FijiPRO alacsony kihozatala miatt az elso korbol kiestek olyan AIB partnerek, mint az MSI, Gigabyte, XFX, Club3D, es hozza vesszuk a nem tul nagy igenyeket, akkor nagy remenyeket nem taplalnak hogy a Fury X ara 100$-130eurot fog csokkeni a kovetketo 1-2 honapban, hogy a jelenlegi euro kozeparfolyamon elerje Magyarorszagon a 200k-t.
A FijiLE-vel szerelt Nano-bol tengernyi mennyiseg kellene legyen, ha ott se lesznek kepesek mennyiseget produkalni, akkor ott valahol a gyartasban nagyon melle lottek.
-
az első mondatoddal egyetértek. az ár/érték aránynak egyik része az ár.
Aki kiad ennyi pénzt annak ez a játékvizes sz@r nem kell, nem azért mert sz@r hanem azért mert nincs más alternatíva. Nem vagyunk egyformák, nekem pl full cover vizes blokkal kellett volna.
szerintem ha beárazzuk 30k-nak ezt a vízhűtést, és megnézzük, hogy mennyibe kerül egy fc blokkhoz a vízhűtés többi alkatrészét hozzátenni, akkor kijön egy +50-70k-s árcédula (pumpa, radi, tartály, csövek, csatlakozók, lötyi - csak így hirtelen). annyiért még kevésbé érné meg ilyet venni. másrészről pedig a játékvizes sz@r megfelelően lehűti a kártyát.Aztán ott van a HDMI 2.0 hiánya, ez fatális hiányosság még az átlag usernek is.
átlag usernek annyira nem. arra a kérdésre, hogy mégis hányan játszanak 4k-n egy egész ember jelentkezett az egyik topicban.Én pl R9 290-ről szerettem volna váltani, de az AMD driver is elég gáz volt az utóbbi időben és mindig utólag akarnak javítani egy kártya teljesítményén.
280xről váltottam 290-re, egyiknél sincs különösebb problémám a driverrel. mással van, de azon a driver nem tud segíteni. -
KAMELOT
titán
Azért ha már valaki ilyen képet tesz fel akkor a gépet is bemutatja, továbbá furmark tesztet is tehetne oda legalább 15-20 perceset milyenek a hőfokok. A ramok igen érdekesek tehát az azt jelenti, hogy 3666Mhz mennek. Kiváncsi lennék milyen ramok azok és mivel volt hűtve!? Játékok alatt is ilyen szépen muzsikál a kártya? Mennyi +fps-t ad? Ebből a képből úgymond semmit nem tudtunk meg! Valaki otthoni tesztet csináljon komplett leírással képekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- iPhone topik
- iPad topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest