- Hobby elektronika
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Igen, én próbáltam, semmi hátrány nincs abból, ha minimumon van. A minimumon is akkora a látótávolság, amennyi elég. Értsd: hiába látod ultrán a pálya másik feléről, ha nem tudsz addig ellőni. Amivel meg el tudsz lőni, pl. sniper rifle, azzal látod onnan is.
Más téma, a többiek részére, az SSD -hez, a RAM -ot is belekeverve:
Az SSD előnye csak a játék betöltésekor, és a játék első perceiben mutatkozik.
Amikor betölti a pályát, akkor nem a teljesen részletes textúrákat tölti be. A részletes textúrák betöltése úgy történik, hogy körülötted x távolságra folyamatosan olvassa be, ami sokszor látható is. Értelemszerűen ha SSD -n van, ez a betöltés gyorsabb.
És említettem a RAM -ot, az itt jön képbe.
Tapasztalat, egy példa: Amíg 4GB volt a gépben, addig akárhányszor lejöttem a hegyről Caspianon a Gas Station felé, minden alkalommal láttam, ahogy a patak szélén található sziklák textúráját betölti. Amióta 8 GB van, azóta csak akkor fordul ez elő, ha először járok arra, utána már mindig az éles textúrák fogadnak. Pedig a memóriából a progik szerint ugyanúgy 1,6...2,0 GB -ot használ a játék. A trükk a rendszergyorsítótár. (A Resmonban "Készenléti" -nek nevezi) Játék előtt kb. 1,4 GB, egy Csapian után 4...5 GB. Amíg 4GB RAM volt, értelemszerűen nem lehetett ennyi.
Aztán ha meguntad a játékot, de pár óra után a 8GB RAM -al ismét Caspianra mész úgy, hogy közben nem használtál nagyobb RAM igényű progikat, akkor azt tapasztalhatod, hogy sokszor nincs az első betöltés sem, mert ott van a RAM -ban, gyorsítótárazva az összes nagy felbontású textúraA következtetést mindenki maga vonja le, én csak egy tapasztalatot írtam le, hogy könnyebb legyen a vitát lezárni. (Ha egyszer egyáltalán le lesz zárva
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged