-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem igazán osztom a véleményed....A tuning szerencse kérdése ,és igazából a jó kártyát venni kell,nem tuningolni.Én is gondolkodtam a Cf kiépitésén de mivel "mókuskerekes" ref kártya nincs,így sajnos ez nem játszik nálam,nem kell többet több gpu-s megoldás ami nem kifelé fuj,volt már "kazán" a gépház nem sírom vissza.
Az a driver ami gyorsított a 7970-en az szerintem ugyanúgy gyorsított a 7950-en is tekintve hogy ugyanaz az architektúra,persze még csiszolhatnak rajta,de én olyan sokat már nem várnék.
A 3G-os GTX csontra egy árban van a 7950-el,ha még otthon ez nem következett be akkor ez várható.
És még valami... "várható gyorsulást" nem szeretünk vásárolni... tudom ez most kötekedésként hat,de ha végiggondolod akkor igazat adsz nekem... Ha bemész a boltba vásárolni akkor azt fogod kifizetni amit látsz... az,hogy "majd ez gyorsabb lesz" ,nem lehet tényező,mert mi van ha nem?Nem viheted vissza fél év múlva "hogy de kérem, azt vártam,hogy gyorsabb legyen".
Az nV elég rendesen észnél van,az 580 árát már a 7970 érkezése körül csökkentették...illetve gyanítom , nem az nV hanem a kereskedők lépték meg ezt.Szóval szerintem a két kártya között a szimpátia dönthet,mert aki 130-150ezer forintért vga-t vásárol az nem nagyon fog foglalkozni azzal hogy 20-50W-ot többet eszik amíg az nem megy a hűtés/hang rovására...
Nekem személy szerint csalódás lett a 7950.Pontosan annyival vártam gyorsabbnak amennyivel lassabb a GTX580-tól... kb 5%-al vártam gyorsabbnak,és 400 dolláros árcédulát képzeltem hozzá,no meg referencia felépitést...
Mivel ezek sajnos nem adottak így le kell hogy mondjak a 7950CF projektről,pedig komolyan gyúrtam rá anyagilag... a 78XX-ek 256bit-je nem tetszik,sem a várható 2G VRAM..(akkor vehetek 6970-et is) a 7990 850 dolcsis árával sem túl bejövös... szóval azt hiszem "kényszerpályán" mozgok a keplerig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged