Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kasa85

őstag

válasz TTomax #2418 üzenetére

(#2408) Keldor papa
    Nem kezdem megint,hanem folytatom ;]
    Ful HD ban az elsimítás,és miegymással együtt egyre több az a játék ami 1.5gb felett eszik.
    Persze nem annyira számot tevően,de ha azt nézed hogy itt vannak a nagyobb kapacitású rammal ellátott vga kártyák,és vissza tekintesz mi volt,és hogyan fejlődött a játék piac a mesterséges gép igénnyel akkor tudhatnád,hogy nem sokáig lesz már elég a teljes graffal ellátott játékok 1.5gb vram körüli futtatása .
    Mit is mondunk mi amikor a tápot a tűrés határán hajtunk :F
    Egyszer vagy el durran persze ez szép lenne ha vga karival következne be,vagy kevés lesz a későbbiekben.
    Mint írtam aki hosszú távra tervez minimum 2 év távlatában gondólkodik annak legalább egy 2GB vrammal ellátott vga kell.

(#2418) TTomax

Biztos lesz olyan kivitel ami nem csak mókuskerekes lesz.
    Ha megnézzük akkor az elején mennyit gyorsult a régebbi széria az elmúlt megjelenéstől fél év alatt akkor várható még bő +10% sebesség növekedés.
    3GB os GTX csoda max itt a ph lesz olcsó sajnos amilyen rablás megy ebben az országban hamarosan biztos nem fog le esni az ára.
    Boltba nem viszem vissza mert nem gyorsult meg lehet azt oldani másképpen is ;]
    A másik nem csak,hogy gyorsulni hanem javulni is fog a Driver amit későbbiekben kidobnak a kukába :(((
    Nekem az ára volt csalódás nagyon vártam azt,hogy hasonlóképpen legyen árazva mint a régi típusok.
    HD7950 100e FT 7970 120/130e FT.
    Idén lesz hozzá szerencsénk reméljük,de mivel nem vagyok jós így csak azt tudom mondani váratós :)
    256bit es fost már én sem vennék,mert igazából arra vártam mikor jön egy olyan megoldás ami változtatva van 256ról kicsit magasabbra,hogy a minimum fps körüli legendák beigazolódjanak,mivel az Nvidia kariknak nagyobb,és jobb átlag FPS volt,és van.
    Szerintem várjuk meg a Keplert,és együtt lecsapunk mint csöves a tablettás borra,ha jobb és megérősebb darab lesz mint az új jövevény :D
    Ezzel jobban átlátjuk majd a piac alakulását nem kell idegeskednünk,hogy ugyan azért Keplerből egy jobbat vettünk volna,illetve hogy miért adtam ki 150e FT ot ha pár hónap után meg tudtam volna venni jóval olcsóbban.
    Pedig mennyien lecsaptak a 200e ft al érkező vga karikért most meg cirka 50e ft al kerül kevesebbe.
    Biztos @nyáztam volna mint akkoriban amikor 160e ft ér vettem a 8800GTX et,és 2hónap után a 8800GT jövetelekkor le esett az értéke 80e ft alá :(((
    Részben osztom a te véleményedet is,de ahogy írtad is meg éri várni,és szerintem is bukni nem fogunk.
    Nekem elég,és gyorsabb a vga,de sajnos 2db al,de akkor is BF3 a lényeg egyelőre így bőven max grafikán tolom 60FPS felett.

Új hozzászólás Aktív témák