-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
Én eddig a készülő ,és állítólag március április tájékán megjelenő 660-ról se láttam még demót, de még csak előzetes belsős teszteket sem, kivéve azt amit ide is belinkeltem. Mondjuk az nagyon kemény versenyt teremtene, ha abban a formában igaz lenne, ahogy ott irták a várható árat, és teljesítményét. (valami~~~ 300$ krüli áron, 225W TDP, és 580+ sebesség)
-
kasa85
őstag
Hamarosan várható nem hiszem,hogy 2013 ra fog jönni a válasza a zöldeknek.
Bízom benne,hogy még Nyáron beköszönt a Nagy testvér addig figyelemmel kísérem a fejleményeket,hátha lesz olyan biosz amivel fel tudjátok majd oldani a limitet ezáltal az őrült tuningot beindítva.
Most sem rossz,de várok nehogy más kivitelben legyen ez a lehetőség nem igazán lenne bátorságom szét forrasztani a VGA,hogy meglehessen majd ezt oldani.
A fentebbi hsz az csak egy tipp amivel ki lehet húzni egy jó darabig,mert félek ahogy be köszönt az Nvidia is 2gb vrammal akkor jönnek a mesterséges gépigénnyel ellátott 2/3GB zabáló játékok tömkelege.
Valljuk be 1.5GB már kevés manapság.
FUL HD ide vagy oda.
Aki most vált annak minimum 2gb vram-ra van szükséges főleg,ha minden rá szeretne pakolni a VGA-ra,és 2évig nem szeretne váltani.
Ha későbbiekben kevés lenne akkor mindjárt jól jöhet egy + VGA beszerzése a későbbiekben amivel orvosolható a kevés FPS.
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest