Új hozzászólás Aktív témák
-
benvolio
őstag
válasz
Osynho
üzenetére
A lejátszó programban kell megadni a hang kimenetet! Kösd össze optikai kábellel az erősítőt és a pc-t! Nekem a winamp-ban megvan adva kimenetnek a digitális kimenet használata, így az erősítőből szól a zene, közbe meg akár "jutúbozhatok" a gépen, mert az meg analógon kimegy a pc hangfalakhoz!
Üdv!
/HDMI-vel így még nem próbáltam, de lehet, hogy be lehet akkor azzal is állítani./ -
katt777
félisten
válasz
Osynho
üzenetére
Windows hangkezelőben nem tudod mind2t aktiválni?
Dark KillerX: Ez tény, de a Sapphire hűtése egyszerűen nem halk, már 60%-on sem, ellentétben pl. egy Gigabyte Windforce 2-vel. Mondjuk nekem az egész gépem halk, tehát elég zavaró már az 50%-os venti is, ezért játszom pl. kevésbé grafigényes játékokkal -20%-os tuningprofilt alkalmazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- XFX 6600XT 8GB
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest