Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Érdekes amit mondasz, lehet nem volt 2 óra az első BS mondjuk másfél, aztán volt még egy egy pár órával később, aztán elkezdtem futtatni 3DMarkot Extreme beállításokkal loopolva, meg Heaven Benchmarkot folyamatosan Ultrán, és nem jött ki újra a hiba. De a Bioshock alatt kb 2-3 óránként.
-
HSM
félisten
Teljesen gyári beállításokon is megnézted? Tuning, alulfeszelés, de akár driver probléma is tud ilyet okozni.
(Persze, a nyilvánvaló hardverhibán kívül.)
Én még azt próbálnám meg, bár ez lehet butaság, hogy egy konnektorról meghajtani az összes összekötött kütyüt. Ha nem tökéletes a földelés, tud mókás dolgokat csinálni, ha nem így van megoldva, bár azt nem tudom, pont ilyen hibát tud-e okozni. -
RetepNyaraB
veterán
Az 1,118V
alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).
(#29653) HSM@ Én nekem lövésem sincs a techikai részről, ezt bevállalom
De 1,137V-on megy a cucc 1100/1600-at és ekkor a vrm lazán 90 fok körül van (megint csak gpu-z). 1500-on ugyanilyen beállítás mellett pedig 80 fok körül.A HW info nekem kizárólag a gyári max feszt írja ki, egyáltalában nem jelzi a változást. Nem tudom miért van ez így, az előző 775-ös lapomban és a mostaniban is ezt csinálja. Tehát a kártya lehet a ludas benne, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Android dual SIM okostelefonok
- Padavan firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest