- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecniii
tag
Érdekes amit mondasz, lehet nem volt 2 óra az első BS mondjuk másfél, aztán volt még egy egy pár órával később, aztán elkezdtem futtatni 3DMarkot Extreme beállításokkal loopolva, meg Heaven Benchmarkot folyamatosan Ultrán, és nem jött ki újra a hiba. De a Bioshock alatt kb 2-3 óránként.
-
HSM
félisten
Teljesen gyári beállításokon is megnézted? Tuning, alulfeszelés, de akár driver probléma is tud ilyet okozni.

(Persze, a nyilvánvaló hardverhibán kívül.)
Én még azt próbálnám meg, bár ez lehet butaság, hogy egy konnektorról meghajtani az összes összekötött kütyüt. Ha nem tökéletes a földelés, tud mókás dolgokat csinálni, ha nem így van megoldva, bár azt nem tudom, pont ilyen hibát tud-e okozni.
-
-
Az 1,118V
alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).(#29653) HSM@ Én nekem lövésem sincs a techikai részről, ezt bevállalom

De 1,137V-on megy a cucc 1100/1600-at és ekkor a vrm lazán 90 fok körül van (megint csak gpu-z). 1500-on ugyanilyen beállítás mellett pedig 80 fok körül.A HW info nekem kizárólag a gyári max feszt írja ki, egyáltalában nem jelzi a változást. Nem tudom miért van ez így, az előző 775-ös lapomban és a mostaniban is ezt csinálja. Tehát a kártya lehet a ludas benne, gondolom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Torrent meghívó kunyeráló
- Formula-1 humoros
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyéni órajel, feszültség.

alapfeszben biztos vagy? Nem 1,184 véletlenül? Csak mert ez az általános, amely boost alatt felugrik a pofátlan 1,26V körüli szintre (fejből nem emlékszem pontosan).
Akkor hasonlóan jól mennek ezek a kártyák, mint a 7950-ek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)