- OLED monitor topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
castiels #55269 üzenetére
Nekem r9 270-em van de eléggé húzva. Nálam így 55-60fps(vsync on) van.
Mivel nem vagyok otthon, így csak a beállításokat mentő file-t tudom elküldeni.
settings.xml (c:\Users\felhasználónév\Documents\Rockstar Games\GTA V\) mappa másolni (eredetiről készíts biztonsági másolatot), és akkor már az én beállításaimmal indul
-
Grave_444
nagyúr
válasz
castiels #55263 üzenetére
Inkább dobj hozzá egy keveset. Sapphire R9 270X Toxic.
Esetleg egy gyengébb ASUS R9 270 DCU II -
törölt tag
válasz
castiels #51213 üzenetére
Az újraindulást is belevéve a tápegységedet is nézd át. A feszültségnek terhelve 11.4V felett kell maradnia. CPUID HWMonitor programmal monitorozhatod ki. A VRAM órajeleket visszaveheted 1250 MHz-re, de ha itt sem jó akkor lehetséges a garanciális hiba. Grafikai hiba, villodzás és csikozodás és egyéb nem volt?
-
törölt tag
válasz
castiels #51208 üzenetére
VRAM Overflow. A lehetséges megoldása a játék beállitásait visszavéve csökkenteni kell a VRAM terhelését. A memóriaigényesebb élsimitást és az Ultra képminőséget nem választod ki a játékban, ezért cserébe kevesebb videómemóriát használsz fel. Extrém esetben a VRAM órajelét csökkententened kell, mert hibázik az OC vagy stock órajelen. Garanciális meghibásodást jelent ha nem üzemel a gyári órajeleken hibamentesen. Battlefield 4 MANTLE játék közben közel 1880MB videómemóriát használtam fel, DX11 kevesebbel is beérte.
-
blu79
addikt
válasz
castiels #51057 üzenetére
Szia nekem Asus 270x-em van, és az Asus gpu tweak programmal lehet szabályozni de én inkább az msi aftrburnerrel szoktam állítani rajt ha valamit kell, vagy ha a hőmérsékleteket nézem, persze a ventiket is evel szoktam állítani ha nem automatikusan akarom hogy menjenek, régebben volt egy giga gts 450-em és az afterburnerrel állítgattam azon is mindent, szerintem azzal működnie kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Gombászkönyvek egyben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest