- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz
erik22
üzenetére
Attól,h most Giga vagy Asus,attól még ugyan akkora erő van bennük,ezért jó h visz mindent,én arra gondoltam,h mennyire megbízható...ciripel-e,bs előfordul-e,a háromventis változat mennyire hangos,stb..
Steve198310: Igazából nekem sincs kedvenc márkám,csak mivel most ilyenem van és jókat is olvastam róla,azért gondoltam...de nekem ugyan olyan jó mondjuk egy MSI is.
Rákerestem erre a kártyára,amit ajánlottál és kijött ez a vidi:[link] Itt nem azt mondja,h jár hozzá játék meg kedvezmény?
Viszont itt meg azt írja,h nem jár ehhez semmi. -
katt777
félisten
válasz
erik22
üzenetére
Sapphire HD7870XT. Ilyenem van, minden szempontból király. Csökkent fesz, nagy tuningpotenciál, halk működés, jó hűtés, semmi hiba, pedig hidd el, ha bármi rejtett gebasz van, én megtaláltam volna.
Árat most nem tudok, én használtan szereztem 60k alatt.emiki6: Túlhajtás, degradálódás következménye, nem az öregedésé. Ezért nem kell max (stabil) tuningon használni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)