Hirdetés
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lotuska
tag
Kifejtened tapasztalataidat? Miert nem eri meg ezeknel a FreeSync? Meg arra lennek kivancsi mennyi elorelepest tapasztaltal a kartya cserevel?
En egy kicsit azon busulok, hogy eladtam magam az ordognek a FreeSyncel, mert foleg Nvidia-s jatekokat jatszok, ezert jobban jarnek Nvidia-s VGA-kkal. Tudom nem kizaro ok a monitor, de ha mar egyszer megvan jo lenne kihasznalni az adott technologiat.
-
CirrMee
addikt
Nem azt írtam, hogy csak és kizárólag ez az oka. Úgy rémlik, a téma azzal indult, hogy régen nem pár évig tartottak a kártyák.
Azt továbbra is tartom, hogy (sajnos) belejátszik az élettartamba. Azt is tartom, hogy:
-az ólommentes forrasztás rideg, már alapjáraton is (ergo hajlamosabb a törésre)
-minél nagyobb (súly, deformáció)
-minél zabálósabb (nagyobb hőtermelés, nagyobb hőingadozás nem válik egyik előnyére sem) a kártya, ezeket a hatásokat összeadva nagyobb az esélye egy meghibásodásnak. Azt is tudjuk, hogy újraforrasztva (reball) elég sok életre kelthető (izé, kérdés ezek után...? ).Ma már nem ott dolgozok, ahol lehúztam azt a bizonyos 12 évet. De ott voltam, amikor bevezették az ólommentes forraszt, és volt olyan időszak is, amikor pl egy fedél alatt ment a csarnokban az ólmos, meg az ólommentes gyártása. Vagy éppen egy bizonyos termék, amit először ólmos, majd később ólommentes forrasszal gyártottunk. Még 2010 után is összetettem a két kezem, ha olyan helyen dolgozhattam, ahol engedélyezett volt az ólmos huzal (alacsonyabb kihullás, nagyságrendekkel könnyebb javítás, stb).
Valami biztosan van a dolog mögött, hogy ennyi elhullik. Biztosat a gyártók tudnának mondani, de azok nem hinném, hogy ezzel fognak nekünk dicsekedni.
-
kriszbon
őstag
Én úgy próbáltam elosztani a cuccokat(akár átalakítókkal Y kábellel HDD-k ODD-k), hogy a VGA átalakító egyedül legyen az egyik ágon, talán egy venti van még odakötve.
De szerintem el lehet úgy is, ha mindkét ágra elosztod a cuccokat, és mindkettőről kap a kártya is, de persze jobb ha kipróbálod terhelés alatt melyik jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tárhely szolgáltató választás
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest