Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
jaroslav #56363 üzenetére
A probléma az 1156-os szériánál, hogy nem támogatja se az AES se az AVX utasításokat. Sajnos hiába teszel bele i7-est, annak is erőből kell majd dolgoznia. Egy sandy i5-2400, könnyedén megoldja, mikor az i7 860 már kilehellte a lelkét.
Manapság már rengeteg program és játék használja ezeket az utasításokat. -
CirrMee
addikt
válasz
jaroslav #56363 üzenetére
Az nem udvariatlan arcoskodás. A fórumot leszámítva, a való életben elég ritka volt, már a maga korában is (szerk: már a világnak ezen a részén). Az utóbbi időben nekem sem akadt a kezeim közé ilyen gép/proci, pedig szervizelek elég vasat.
Amúgy én is úgy voltam vele: ha adódna olyan biznisz, aminek a keretében le tudnám cserélni az itthoni gép prociját, menne bele egy 860 -as. De annyi pénzért, amibe kerülne a csere, inkább azt csinálnám, hogy passzolom a 2600k -t a páromnak, nekem meg jönne egy újabb vas - a 750 meg menne eladásra, amíg ilyen jó pénzt lehet kapni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Nők, nőügyek (18+)
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest