Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
vyce21
üzenetére
Mivel a képmentésen és videóban nem jön elő a jelenség, így biztos hogy nem a gépen belül van a hiba, hanem utána (ezt megerősíti az is, hogy HDMI-n nem jön elő a probléma). De ahogy írták is, az újabb AMD kártyákat már nem ajánlott D-sub kimeneten használni, mert nagyon érzékenyek az analóg kábel és/vagy DVi-Dsub átalakítóra.
Véleményem szerint, amint teheted cseréld le a monitort egy olyanra, amin van valami digitális bemenet. -
kriszbon
őstag
válasz
vyce21
üzenetére
Szia!
Nem igazán értek ezekhez, de valahol itt a fórumokon olvastam, hogy a kábel a ludas a dologban.
Nem jó minőségű, zajszűrésű, meg talán hogy a D-SUB már nem biztos hogy rendesen tudja továbbítani a jeleket.
Valami ilyesmit hámoztam ki akkor abból a leírásból, bocs ha nem pontos, vagy nem így van.
Nekem is megjelennek néha halványan sávok, csíkszerűségek, de én betudom a régi monitoromnak a D-SUB csatlakozóval+átalakítónak.
Mod.: Tervezem majd én is egy olyan monitor beszerzését, ami már nem ezzel a régi csatlakozóval van felszerelve, csak legyen rá keretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Windows 11
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő