Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
Pokesz007 #56845 üzenetére
azer koszi, erdekes, h ha nincs is huzva,
akkor sem tudja a cserelt, nagyobb vga huto ellatni a feladatat,
a fan speed a gpu dioda hofok alapjan szabalyzott, ami alacsonyabb a vrm1/2 nel,
lazan elment 70-80C' ba a venti meg 20% on pihent, jateknal par ora utan mar lathatoan szenvedett.
anno igy kuzdottem a 8800GTX el, az is kapott nagy ventit, pasztat aztan vigan ment... -
pengwin
addikt
válasz
Pokesz007 #56313 üzenetére
Ha nincs valami zavaró hiba a mostani meghajtódban amit tudod, hogy javítottak az újabb verzióban, akkor nem kell piszkálni.
Esetleg még akkor értheti meg az újat telepíteni, ha van benne profil olyan újabb játékhoz, amivel sokat játszol.Mellesleg tök jók ezek az "ókori" kártyák, csak tudnám mitől működnek még mindig... Mert TDP-je azért a 8800 GTS-nek is volt, meg nálam meg is volt hajtva istenesen.
-
pengwin
addikt
-
pengwin
addikt
válasz
Pokesz007 #55592 üzenetére
Windows update mit ír? Az enyém azt, hogy "You recieve updates: For Windwos only"
Meg nálam a Crimson friss telepítés után alapból bekapcsolta azt, hogy automatikusan frissíti a drivert a legújabbra, szóval ezt kapcsold ki ha a Crimson van fent. CCC-ben nem tudom volt-e ilyen opció, nem is kerestem...
Egyébként nekem már a WHQL Crimson van fent, semmi probléma nincs vele, vagyis helyesebben mondva semmi olyan, ami ne jött volna már elő GT520M-en meg HD Graphics 4400-on is ugyanilyen gyakorisággal, szóval gyanítom nem az AMD hibája. -
törölt tag
válasz
Pokesz007 #55336 üzenetére
Új kártya vásárlása esetén már egyáltalán nem ajánlanám. GCN 1.0 Pitcairn (Curacao) GPU nem egy jővőbiztos vétel. A teljesitménye jelenleg a még elmegy kategória, de ezek után a fejlettebb R9 380 GCN 1.2 Tonga GPU veszi át a helyét. Ez a széria lassan kevés lesz és muszály továbblépni, ha tartani szeretnéd ezt a szintet. FullHD és közel 60Hz magas beállitásokkal és minimális élsimitással, de valamikor már ezt sem birja igy tartani némelyik játékban. Nem biztos, hogy ennek a videókártyának a hibája, de a friss játékcimek miatt már lassan a 4GB VRAM, és az ezt kihasználni képes GPU is egyre szükségessebb feature lesz.
-
törölt tag
válasz
Pokesz007 #55291 üzenetére
15.7.1-et felejtsd el, inkább 15.8 béta vagy legfeljebb a régi jó 14.12 Omega driver. Grafikai hibák és fagyások esetén a régebbi 15.7 WHQL driverrel még próbálkozhatsz egyet. A 14.12 Omega diver elött csak a 14.4 WHQL nyerte el az ajánlásomat, majd visszább a 13.9 vagy 13.12 WHQL volt jó a HD7850-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest