Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Hát én vártam a 960-at, de jól elcseszték, lényegében azt tudja, mint a mostani kártyám kicsit tuningolva (szintén 2B RAM). Spórolni kell a 970-re. Pont abban a tartományban nincs semmilyen kártya (AMD sem), amilyenre egy 7870XT-t érdemes lenne cserélni. Még jó, hogy mindent visz. Viszont a CoD AW utolsó 4 szintjét szerintem kifelejtették a driverből, olyan laggolások vannak. Próbaképpen levettem a grafikát, 120FPS körül futott (a megszokott 42-50 helyett), és ugyanúgy laggolt, mint az állat.
2x hogy ki is dobott.
Most visszatérek C4-hez, meglátom, rendesen fut-e már.
irrMee: Nekem még i7-920-szal volt AsRock X58 Extreme 3 lapom, és nem volt problémám jó táppal. Ugyanazt a teljesítményt/tuningot tudta, mint a 16 fázisos ASUS P6T Deluxe, csak egészen kicsit magasabb feszeket kellett megadni neki a kevesebb fázis miatt. Pedig 2.66 helyett 4.05GHz-en szaladt a proci.
V.Dave: Semmilyen benchmark nem jó stabilitás tesztelésére. Olyan, grafikailag egészen igénytelen játékok megfektethetik a kártyát, mint pl. egy Borderlands. Nekem 4870 idején volt, hogy minden tök stabil, még Crysis is, aztán BL meg pl. 35-50p játék után kidobott. Vagy pl. Thief esetében Mantle-lel a legminimálisabb tuninggal is össze-vissza artifactelt (a 3. Mantle-ös meghajtótól), míg BF4 nem, és DX-ben is végig lehetett tolni simán.
ZSOLO76: Az eladót 3 hónapig (asszem) törvény kötelezi a használt műszaki cucc visszavásárlására. nincs olyan, hogy próbagar!!!
F.Jani: A kérdésedet már korábban megválaszolták. Az még régi alapvetés, hogy alaplapot ésszerűen választani érdemes, viszont azon ne spóroljunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest