Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
katt777 #53677 üzenetére
Magánszemélyként is?
kb 300 volt a vérnyomásom,mikor azt mondta,hogy kipróbáltam,akkor jó volt ő már nem adja vissza az enyémet és a + kp-t,mert jó a kártya...Mindezt azután fél órával, hogy elment innen.Arról nem is beszélek,hogy kimentem elé a buszpályaudvarra és vissza is vittem + a buszköltségét kifizettem neki.Szóval ilyen gerinctelen féreg emberrel még eddig nem találkoztam,pedig a vaterán és az olx-en legalább 5-600 adás-vételem volt...
És tuti tudta,hogy valami nem jó,mert a 7770-et egyből beszámolta 20ba,13at kellett ráfizetnem,kicsit gyanús is volt...csak nagyobb volt az öröm és elnyomta a gyanakvásomat
Az a baj,hogy csak a száma van meg, meg a keresztneve bár ki tudtam volna valahogy nyomozni,de így hogy meg tudtam csinálni a segítségetekkel, már nem érdekes,teljesen jól működik,folyamatosan játszok vele,azóta nincs baja,hogy vissza lett állítva a gyári órajel.
Mindenesetre ezután tuti kitalálok valamit,ha üzletet kötök....(név lakcím,telszám alap az biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged