Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
katt777 #53677 üzenetére
Magánszemélyként is?
kb 300 volt a vérnyomásom,mikor azt mondta,hogy kipróbáltam,akkor jó volt ő már nem adja vissza az enyémet és a + kp-t,mert jó a kártya...Mindezt azután fél órával, hogy elment innen.Arról nem is beszélek,hogy kimentem elé a buszpályaudvarra és vissza is vittem + a buszköltségét kifizettem neki.Szóval ilyen gerinctelen féreg emberrel még eddig nem találkoztam,pedig a vaterán és az olx-en legalább 5-600 adás-vételem volt...
És tuti tudta,hogy valami nem jó,mert a 7770-et egyből beszámolta 20ba,13at kellett ráfizetnem,kicsit gyanús is volt...csak nagyobb volt az öröm és elnyomta a gyanakvásomat
Az a baj,hogy csak a száma van meg, meg a keresztneve bár ki tudtam volna valahogy nyomozni,de így hogy meg tudtam csinálni a segítségetekkel, már nem érdekes,teljesen jól működik,folyamatosan játszok vele,azóta nincs baja,hogy vissza lett állítva a gyári órajel.
Mindenesetre ezután tuti kitalálok valamit,ha üzletet kötök....(név lakcím,telszám alap az biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest