Új hozzászólás Aktív témák
-
Tournament
aktív tag
válasz
Steve198310 #51803 üzenetére
A paszta rohadt sokat segitet mivel soha nem látot pasztát ami rajta volt már rávolt száradva
Akitől vettem itt PH-n az életbe nem szedte szét a venti meg csapágyas volt.
60 fok főlé még game alatt se megy és kapot egy venti updatet ami fix 1000rpm-el lazán 60 fok alatt tartja -
Pala
veterán
válasz
Steve198310 #51803 üzenetére
Köszönöm a megerősítést!
Igazándiból azért kérdeztem rá, mert korábban nem egy fórumon olvasgattam képet nem adó, "szürkehalálos" (vagy nem is tudom hogyan nevezték ott) Radeonokról, még amikor 7850/7870-nek hívták ezeket. Nem tudom, hogy ilyen jellegű hibák és elhalálozások mennyire gyakoriak mostanság ezeknél a kártyáknál. Emiatt szemezgettem EVGA GTX760-nal is, aminél "tuti", hogy nincs ilyen probléma (persze hogyne lehetne, mindenki belenyúlhat), de azért az mégiscsak 15-20k-val többe kerül, és annyival talán nem gyorsabb. A Toxicot 58k-ért láttam, és ennyit én ki is adnék érte. Ha van netán hangja, engem nem zavar 2db SLI-be kötött referencia GTX470 után.
Az dupla hajszárító volt, és én kifejezetten élveztem, mikor felsüvített, tudtam, hogy igen, működik a gép!
A hőmérséklet persze legyen rendben, de a hang az nem oszt, nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Mini-ITX
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest