Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TBT

addikt

válasz CirrMee #48202 üzenetére

Az ki van kapcsolva, ahogy a merevlemez kikapcsolás is.

Viszont már lefrissítettem a VGA biost. Utána nagy kedvem volt lefrissíteni az alaplapi Biost is, bár azt lehet, hogy nem kellett volna.
    ASUS oldaláról letöltöttem az alaplaphoz szükséges legújabb Bios fájlt (P8P67EVO-ASUS-3602.ROM), majd újraindítottam a gépet és beléptem a Biosba.
    Megkerestem a Bios frissítő lehetőséget és megkerestem a meghajtón a ROM fájlt. Be is olvasta, ki is írta, hogy ez "megfelelő" és hogy akarom-e frissíteni a BIOS-t.
    Rákattintottam az Igenre, majd el is kezdte frissíteni a dolgot. A folyamat végén ki is írta, hogy a frissítés sikeresen befejeződött és hogy újraindítja a gépet.
    A gépet lekapcsolta, majd pár pillanat után indította újra, ekkor egy hibaüzenet fogadott (Reading failed!). Mondom fasza.
    Egér mozgatására folyton megjelent ez az üzenet, így csak billentyűkkel tudtam navigálni. Megkerestem újra a ROM fájlt és megnéztem mi van. Ismét engedte frissíteni, így lefrissítettem mégegyszer.
    Újra azt írta ki, hogy sikeres lett a dolog, majd megint újraindult. Újraindítás után már nem rinyált. Elindult a Windows is (mely elkezdett összetevőket telepíteni + hardvereket ellenőrizni). Újraindítottam a rendszert és úgy tűnik, hogy rendben van minden.
    Aida64 szerint is "sikerült" a VGA és az alaplap Bios frissítése, mert mindkettőnél a legújabb verziót írja (alaplapnál 1503 volt az előző, most a 3602 van).

Csak szerintem kellene ennek elsőre ténylegesen sikerülnie mindenféle hiba nélkül?

Amúgy meg most meg fekete kockák jelennek meg fórumozás és videónézés közben. 25 fokos a kártya és még így is (szóval nincs túlmelegedve). Frissítenem kéne a VGA Driver-t (2013. decemberi van telepítve) a jelenlegi bétára?

Új hozzászólás Aktív témák