Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
DroiDMester #3779 üzenetére
Tehát akkor csak terhelésnél van neki jelentősége! Idle állapotban nem fog ettől kevesebbet fogyasztani.
Tempileul:
Nekem az van fennt és tökéletesen működik. Bár az előzővel se volt semmi gondom! Kicsit reménykedtem hogy megoldja azt a dolgot hogy ha a monitort sima vga kábellel kötöm össze akkor játék alatt ilyen csíkos meg villog a kép, de sajna nem! Szal muszáj lesz vennem új monitort.
Csak 1szerűen nem tudom eldönteni milyet érdemes...
Dare2Live
Igen sajnos ez a kattogás elég idegesítő, csak nem tudom miért csinálja. Mer ha a venti adná ki, akkor a gép bekapcsolásánál is kattanna, de olyankor meg semmi. Viszont új driver se oldotta meg, ha 1általán az meg tudná oldani! De én ahogy néztem fogyasztásmérővel, olyan 20watt-al eszik kevesebbet mikor így leáll, szóval nem nagy a különbség. Csak én monitor kikapcsolást beszoktam mindig állítani, de sajna most a kattogás miatt nekem kell kapcsolgatnom. Inkább csinálnák meg úgy hogy vegye le a teljesítményt minimálisra, de a ventik is forogjanak olyan 5 vagy 10%-on. Mer ugye alapban 20% a min. amin tud menni és tényleg nem lehet őket hallani.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester #3779 üzenetére
Szoval akkor 1100/1300 beallitassal erdemes akar -20%-ra allitani azt a csuszkat?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest