- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Tehát akkor csak terhelésnél van neki jelentősége! Idle állapotban nem fog ettől kevesebbet fogyasztani.
Tempileul:
Nekem az van fennt és tökéletesen működik. Bár az előzővel se volt semmi gondom! Kicsit reménykedtem hogy megoldja azt a dolgot hogy ha a monitort sima vga kábellel kötöm össze akkor játék alatt ilyen csíkos meg villog a kép, de sajna nem! Szal muszáj lesz vennem új monitort.
Csak 1szerűen nem tudom eldönteni milyet érdemes...Dare2Live
Igen sajnos ez a kattogás elég idegesítő, csak nem tudom miért csinálja. Mer ha a venti adná ki, akkor a gép bekapcsolásánál is kattanna, de olyankor meg semmi. Viszont új driver se oldotta meg, ha 1általán az meg tudná oldani! De én ahogy néztem fogyasztásmérővel, olyan 20watt-al eszik kevesebbet mikor így leáll, szóval nem nagy a különbség. Csak én monitor kikapcsolást beszoktam mindig állítani, de sajna most a kattogás miatt nekem kell kapcsolgatnom. Inkább csinálnák meg úgy hogy vegye le a teljesítményt minimálisra, de a ventik is forogjanak olyan 5 vagy 10%-on. Mer ugye alapban 20% a min. amin tud menni és tényleg nem lehet őket hallani.
-
szmegma
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szoval akkor 1100/1300 beallitassal erdemes akar -20%-ra allitani azt a csuszkat?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak 1szerűen nem tudom eldönteni milyet érdemes...