Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
Sondi1986
üzenetére
Korábbi képen látszik az alap órajel.
Gigából amúgy csak OC verzió létezik.
CCC ben fogtam a csuszkát és feltoltam 1100/1450 -re mind a kettőnek, meg adtam +10% powert. Külön-külön állítható az órajelük ott.Eddig az összes játék amivel próbáltam rendesen használja mind a két GPU -t. Ahogy figyeltem kétféle képen használják:
-Van amelyik maxon tekeri az első VGA kártyát és a másodikat csak addig tekeri amig nem ütközik CPU/FPS limitbe(starcraft2 esetében pl cpu limit van). Van ahol fix 60fps el játszok pl GW2.
-Másik fajta amikor egyenlő mértékben használja mind a két kártyát. Pl 75-75% és egyszerre mozog rajtuk a terhelés.
Második kártyát ha nem játszok kikapcsolja így spórolva energiát. Na meg akkor totál fölös is lenne a két kártya.
De majd kiderül hosszútávon mennyire leszek elégedett vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- Nyomtató topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest