- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
vvillie
üzenetére
OFF:
Tegnap vettem át a kártyám amit a "vizes" boltban vettem.. a doboz előre ki volt nyitva (széttépve ahol ki kell nyitni).. a doboz oldalán pedig egy zacskó van amibe volt valami de kiszedték belőle.. (mindezt csak felbontás után tudtam meg, mert az egész egy nagyobb dobozba volt benne) szerintem ebbe is benne voltak a never settle játékok csak ezek a k*csgk kiszedték.
Nem tudom ilyet megengedett nekik csinálni? Mert az oké ha személyesen ott vagyok és elöttem kibontják vagy valami.. de így futárnál való rendelésnél elég gáz.
Lehet írni panaszbejelentést is.. de végül nem írok.. mert netán ha garancia lesz valamikor akkor szarozni fognak.
-
Pferi
senior tag
válasz
vvillie
üzenetére
Ha nem aktiválódik magától a már megadott kóddal, akkor próbáld meg újra aktiválni megjelenés után, gondolom.
Megkérdezhetem hogy melyik üzletben vetted a vga-t? Több embert is érdekelne a vásárlás az ajándék játékokkal.
Nekem is Giga 7870OC van, nagyon jó kis vga kártya. Én leszabályoztam a ventijét 20 %-ra, csak terheléskor kapcsol fel 40%-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toma
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest