- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Dbrand megfejtette mi hiányzik a Steam Machine-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
válasz
fenergie84
üzenetére
Igen,azt nyüstöltem.Hétvégén elviszik őket.Illetve plekk fórumtárs is ezért írt rám mert a haverjának nem jött be a 7870 CF.Meg neki már mondtam hogy nem az adatlapomon lévő konfighoz nézek új kártyát hanem egy nagyon komoly 2011 foglalatra váltás lesz szintén fizetéskor.Azt tudom elmondani az 5870-el kapcsolatban hogy szinte minden általam használt játéknál ki tudtam használ a CF előnyeit,ezt az előzetes benchmarkok is alátámasztották mielőtumegvettem őket.Nem hinném hogy ez a 7xxx sorozat más lenne ilyen szempontból de pont ezért jó a fórum hogy ennek utánajárjak.plekk linkelt pár oldalt ahol 7970 vs. 7870 CF van,szinte mindenhol a CF páros a nyerő.A hardverrel pedig amit a Vga segge alá teszek az úgy gondolom ki tud aknázni mindent.Más is lebeszélne még a 7870 CF-ről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest