Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plekk
tag
válasz
Gtaati #15949 üzenetére
Hali!
Már a múltkor is láttam hogy te is ilyesmivel küzdessz és látom ugyanolyan a gépházunk.
Ajánlom figyelmedbe eme hozzászólásomat amiben leírom hogy nekem mi volt a megoldás, illetve az abban linkelt oldalt.
Nekem azóta FarCry 3 alatt is max 65-66 C fokra melegszik a kicsike. -
karesz501
senior tag
válasz
Gtaati #15949 üzenetére
Ez nem hangzik valami jól, ott lesz nálad valami egyéb probléma. Ezek a Giga hűtők a jobbak közé tartoznak, nézd meg a hőmérséklet adatokat ezen a teszten. 50 fok fölé nem ment teljes terhelés alatt, pedig izmus CPU dolgoztt alatta, kihajtotta rendesen.
Milyen házad van? Szellőzik rendesen? Lehet inkább ott kéne keresgélni a megoldást, ezen a hűtőn annyit nem javítana egy drága VGA hűtő szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Pc hiba segítség kérés.
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest