Új hozzászólás Aktív témák
-
-
do3om
addikt
válasz
emiki6 #23016 üzenetére
Kivéve a faszopó konzolportok ahol 30FPS-re szinkronizál, rendesen szaggat.
Volt xboxom ott is éreztem hogy szaggat a játékAm konkrétan a dead space 3 amivel nyomom és tetszik is a játék nagyon. 100-200 fps-el megy és ha bekapcsolom a szinkronizációt 30-ra rakja, azonnal észrevenni hogy kezelhetetlen lesz az egész. Csak kikapcsolva 99%-on megy a kártya bekapcsolva (aminek nincs értelme ahogy írtam) ~21%-on.
-
do3om
addikt
Én hete vettem a Sapphire karimat. Újonnan nem adtam volna még annyi pénzt érte minta amibe kerülnek, volt az aprón ASUS is de azok elég drágán. A többi márka meg ugyan úgy lehet szopatós, persze nem annyira mint a Sapphire de aki csak ezt szarozza az is téved, meg látható is. Valahogy minden szériánál vannak bakik (58xx, 68xx)
Én most 1,230-on használom 1200MHz-en Alapból 1,219 de ott nem stabil csak tesztekben 1200-on. Játékban idő kérdése és kilép (újraindítja az illesztőprogramot és megy minden tovább csak a game ugye bezár)
-
do3om
addikt
válasz
#77081088 #22903 üzenetére
Zacskóban szokták elküldeni a garanciáztatásra, mivel ha cserélik, javítják abban is jön vissza doboz nélkül!!!
Ha leadsz minden tartozékot azt a bolt elrakja megőrzésre, biztosan elfelejtették, hogy vittél mindent.GergoHD:
Nem kel sokat visszanézned, keress rá és meglesz. Volt aki gariztatta volt aki megoldotta. Én most nem tudom mit csináltak de az MSI-nél elég gyakori ez a hiba. Annyira balfaszkodik minden gyártó ezzel a 7870-el hogy az nem igaz. (az ASUS eddig még bírja)
Az AMD szétcsaphatna köztük hogy aki fost árul az csak referenciára építhet, mit a megjelenéseknél szoktt lenni amikor még nem árulhatnak saját készítésűt. -
do3om
addikt
válasz
Vunter87 #22900 üzenetére
Szerintem még használd hogy mi lesz vele a BS szempontból.
Az hogy régebbi karit kaptál nem biztos hogy hátrány! (tuning)
Ha OC órajelen megy akkor ne legyen rá panasz, lehet ezen nem volt matrica, de utána lehet nézni a száma alapján milyen változat, hátha a dobozán lenne jelölve.
Kifolyt paszta: biztosan elég van rajta, feleslegeset kinyomta. Jobb lenne ha a GPU 1/3-át fedné csak be a paszta?
Driver kérdés: na ez viszont faszság ne mondják már, hogy ne használd a legfrissebb drivert főleg újabb játékok esetén! -
do3om
addikt
válasz
emiki6 #22751 üzenetére
Nem tudom menyit jelent a hőfokra az alulfeszelés, de ezek a beállítások kibaszott hangosak lehetnek
Nekem auton 66 fokra megy fel, de bebaszna ha ott már 100%-on menne az kegyetlen hangos.
Ez a beállításod elég szarnak néz ki nem tudom hogy bírod, bár lehet a géped is egy porszívó hangú ki tudja -
do3om
addikt
válasz
borkarico #22429 üzenetére
Ahogy olvasgatom nem csak a Sapphireokkal van baj, igaz abból lényegesen többel és főleg BS, de többen is veszik.
Most ahogy látom mindenki ASUS felé húz, kíváncsi vagyok kiütközik e ott valami hiba. Mert az MSI, GIGA szintén termelt ide selejtet. A HIS kártyák is elég olcsóak érdekes hogy abból nem sok fordul meg itt. A X800XT még ma is gyűri a játékokat egy ideje már a barátnőm tesójánál, akkoriban igen jónak számított ez a márka. -
do3om
addikt
válasz
BomiBoogie #21634 üzenetére
Olvastam.
Csak itt valahogy nem egészen úgy van mint a leírásban: csak a 7870 oc- ben található hibás.
Nem a hazugságukra vagyok kíváncsi hanem tapasztalatra (boltban-szervízben dolgozó emberek, árusok, stb) -
do3om
addikt
Vajon a Sapphirenak a felx 70-esén is befuthat az ember BS-be?
-
do3om
addikt
Van a Sapphirnak olyan változata ami biztosra nem lesz BS?
Mert ugye hivatalosan a 7870 OC re írják hogy előfordul. De ott van a GHz, a Flex, a sima, és az 50-esből is ugyan így.
Itt ugye azt tanácsolják hogy az egész márkát kerülni kel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest