Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zserbox
őstag
válasz
kungzi #26447 üzenetére
én nyugodt vagyok csak nem te vagy az első aki másoktól akarja megtudni hogy mit tud majd a kártyája tuningban, pedig már 1000000x le lett írva hogy minden kártyának más a tuningpotenciálja
(#26449) kovsol
sorry ha gondolod moderáltatom és én is beszállok a bizniszbegyorsan tanulok
-
kovsol
titán
válasz
kungzi #26439 üzenetére
Indítsd újra az AB -t vagy az egész gépet, ezzel még a driverben is kitoltad a limitet. Viszont ha friss drivert teszel fel az felülírja és újra meg kell csinálni. Sőt lehet csak akkor működik majd csak megint, ha a GPU Tweak is újra lett telepítve driver csere után. Szóval erre már most felkészítelek
-
bombibmw
veterán
válasz
kungzi #25885 üzenetére
Annyit nyugodtan adhatsz neki,nem lesz semmi baja.
Feljebb is mehet.
Ezekben a kártyákban van egy védelem,ha jól tudom.
Ha nem érzi már jól magát lekapcsol,vagy visszaáll alapra,vagy mi.
Nekem 1000MHz alap stabilan megy 1,119V-al,lejjebb nem tudom vinni.
De minden emelt órajel beállítást alulfeszelve használok. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
kungzi #25796 üzenetére
alapfeszből akkor tudnánk megmondani valamit, ha tudnánk, hogy mi miatt pont annyi.
minél magasabb az alapfesz, annál többet fogyaszt a kártya a legmagasabb power stateben, cserébe viszont mivel magasabb a fesz, így tovább is marad stabil tuning mellett.
a fogyasztással négyzetesen nő a fogyasztás, szóval ennek ellenére se érdemes nagyon feljebb tolni. cserébe a cégeknél a kártyáknak sokkal keményebb teszteknek kell megfelelnie, mint amit otthoni körülmények között a kártya kaphat (pl adott esetben 20 gyors kikapcs/bekapcs után is minden probléma nélkül indulnia kell), amíg meg ugye egy statikus hiba nem jelentkezik egy usernek, addig a hibás viselkedés se fog feltűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest