- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASRock lapok általában
- 3D nyomtatás
- Házi hangfal építés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Size83
csendes tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
AA 8x, Extreme preset, 1600x900 felbontás, proci 3900MHz, vga 1050/1200-on.
(Jobbklikk, megnyitás új lapon és teljes méretben is tudod a képeket nézni, úgy látszik minden info.
)Ahogy nézem hasonló eredményeket kaptatok, mint jómagam.

-
bazsi0322
tag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
És játék közben monitorozva méred a hőmérsékletet??
-
kungzi
veterán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
mivel játszottál? Super Mario?
Ha nem, akkor ott nem jó a hőmérséklet kijelzés 
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Szerintem lehetetlen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz
üzenetére
ha egyezik a 6950 bordájával és ventijével, akkor elfogadható hőfokok mellett csendes/nagyon halk lesz, tövig terhelve is. ha változtattak a profilon, akkor elég masszív a bordája, hogy low rpm mellett is olyan 80 fok alatt maradjon jól szellőző házban. az előző 6950emen azzal a hűtővel nagyon elégedett voltam, és egy Thermalright HR03GT, a maga korának legjobb aftermarket megoldása volt az előző kártyámon...
viszont, ez úgy néz ki már csak 2x8milis csővel van, mint a 7850eken használt megoldás. viszont a venti hubja lényegesen kisebb a 7850nél. keress tesztet, ha Adda ventivel szerelik, akkor még bőven jó lesz. a 7850esé se rossz, csak a turbónak alapból halksághoz szokott felhasználóknak nagyon agresszív a ventiszabályozása.
-
kovsol
titán
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Nem adódik össze a ram mérete. Szerintem 7850 2GB alatt nem nagyon érdemes CF ben gondolkozni.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Ugyan ott lennél, hogy a vram lenne a szűk keresztmetszet 1 gigás 5850-nél.
-
válasz
Cingáriusz
üzenetére
jobb az 1 kártyás rendszer, ebben az esetben
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cingáriusz
üzenetére
Nem igazán. Egyértelműen 1 db 7870, a CF-nél a skálázódás sem mindig tökéletes, nem éri meg a vacakolás vele, csak, ha high end kártyákkal csinálod, mert akkora teljesítményre van szükséged.
-
Remington
őstag
válasz
Cingáriusz
üzenetére
sztem 1 db kártyával jobban jársz, főleg h a 2db 7770 csak 1 giga rammal tudna gazdálkodni, így hiába erősebb min a 7870 ha elfogy a vram
(#25972) Cingáriusz tudtommal kétkártyás rendszereknél nem adódik össze a vram de ha rosszul tudom majd kijavítanak

Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Ha nem, akkor ott nem jó a hőmérséklet kijelzés